2777
2789
عنوان

كيا بچه شون بدغذاست😣؟

468 بازدید | 42 پست

شده تا حالا گريه تون بگيره از دستشون؟

وقتى تمام تلاشتو كردى بهترين غذارو جلوشون گذاشتى ولى با ديدن مثلا يه دونه پياز تو غذا دست از غذا كشيدن بردارن ،دلت مى خواد فقط گريه كنى البته من سرزنششم ميكنم براى همين بعدش عذاب وجدان ميگيرم مثل الان كه بعدش رفت مدرسه، تنها شدم😔

دكترم بردم فايده نداره...

بزرگترين دغدغه زندگيم شده...

پسرمن خوش غذاس ولی راه میره میخوره ی لقمه میخوره میره میاد اصلا خونه رو ب گند میکشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیززززم خب شمام حق داری ناراحت بشی دوست داری غذاشو تا تهش بخوره بعد به جای تشکر ایراد بگیره خب ناراحت کنندس 

راه ظهورت را بستم ... قبول‌ خدا را چه دیدی شاید قرار است حُرِّ تو باشم

من پدرشوهرم بدغذاست. 

درست نمیشه خانوم.

پدرشوهر من زرشک نمیخوره

کشمش نمیخوره

خورش کرفس نمیخوره

بادمجون نمیخوره

کدو نمیخوره

یه چیزی بگم حتی مثلا شیر موز نمیخوره!

فسنجون نمیخوره... 

باز بگم؟

كاش دخترم منم اينجورى بود خونه رو اشغالدونى مى كرد راضى بودم

تموم راهای پزشکی امتحان کردی؟

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

عزیزم اگه قد و وزنش در محدوده ی نرماله، خواهش میکنم نه خودت غصه بخور و نه به بچه سر غذا خوردن گیر بده.

من بچگیام، به شددددت بد غذا بودم، فقط نون خالی میخوردم، وزنم هم کم بود. واقعا هم مامانم اذیت شد و هم خودم یادمه که چقدر ازینکه به غذا خوردنم گیر میدادن بدم میومد. ولی یه جایی حول و هوش ۲۰ سالگی یهو جبران کردم و پر اشتها شدم و وزن گرفتم.

الانم سالمم، دکترم هستم! میخوام بگم اصلا قضیه ی غذا خوردن بچه ها اونقدری که مامانای ایرانی بهش بها میدن مسئله ی عظیمی نیست. کلا بیخیال غذا خوردنش بشو، غذا رو بچین سر سفره، اگه خورد، نوش جونش اگه نخورد هم هیچ مشکلی نیست. فقط بهش بگو تا شام دیگه از غذا خبری نیست. دلت هم بیاد که تا شام اگه گشنه ش شد غذا نذاری براش. فقط همون میان وعده ی عصرونه ای که معمولا میخوره. 

خب چیزایی ک دوست نداره از غذاش حذف کن

حذف كردم

حبوبات،ميگو،ماهى،و خيلى چيزاى ديگه كه يادم نيست نميپزم

فقط گوشت دوست داره و يكم مرغ حالم از غذاهاى تكرارى بهم مى خوره

عزیزم اگه قد و وزنش در محدوده ی نرماله، خواهش میکنم نه خودت غصه بخور و نه به بچه سر غذا خوردن گیر بد ...

باورتون ميشه يه مدت خودمو زدم به بى خيالى وزن كم كرد اصلا اگه من غذا بهش ندم بحز اب هيچى نمى خوره

هشت سالشه و ٢٢ كيلوئه بنظرتون نرماله؟

تا دوسالگو خيلى تپل بود كه غذا رو بزور از دستش مى گرفتم ولى الان

هشت سالشه و خودم لقمه مى ذارم دهنش