2777
2789
عنوان

خانمای مهربون بیاید 😘

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 30 پست
ساندویچ همبرگر مخصوص با قارچ و پنیر به همراه  نوشابه🤤🤤 نخوری لاغر میشی ،  باور  کن

ووووووی دلم خواست 😥😣

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
مثلا منم مهربونم😀😁

عزیززززززززمی😘😂😍

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تواستفاده کن ضرر نداره واسه بدنم مفیده

مرسیییییییی حتما انجام میدم 😘 انشالله نتیجه بده 

غیر از اینکار رژیم دیگه ای گرفتی؟ 

ن یروز درمیونم حلقه میزدم

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
مرسیییییییی حتما انجام میدم 😘 انشالله نتیجه بده 

ایشالا

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
نه نه نه  اینو دیگه فقط خودم میتونم بخورم،  شما فقط چای سبز 😉

هعیییییییی روزگار 😕 شما بخور جای من🤤

شاید خواهرت اضافه وزنش داره ولی چربیش کمه چون این آب و آبلیمو چربی میسوزونه

اره احتمالا

بیاید اینجا با هم رژیم بگیریم و ورزش کنیم و نتایج رو اعلام کنیم

مرسی میام حتما عالیه برای انگیزه

من اصلا نمیتونم حلقه بزنم از بچگی تا الان

منم اصلا بلد نبودم تازه یاد گرفتم فقط کافیه چن بار تمرین کنی .من بااهنگ شروع میکنم تاحواسم بره به حلقه حالت قردادن بم دس بده😂