2777
2789
عنوان

خانمای مهربون بیاید 😘

206 بازدید | 30 پست

سلام،، دوستان چندتا نوشیدنی و خوردنیه که برای لاغری موثر باشه بهم معرفی کنید 🤗😙😙

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

من هرروز یه بیس دقه قبل از صبحانه ی لیوان بااب ی قاشق ابلیموی تازه میخوردم بنظرخودم باورنکردنی بود ک تو۹روز ۴کیلو کم کردم😑

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

برای لاغری هیچ چیز به اندازه کم خوری و ورزش نمیتونه کمکت کنه

خیالت تخت

البته دمنوش زنجبیل و گریپ فروت و ... هم میگن خوبه ولی نه اونقدر که سایز کم کنی

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رژیم هم گرفته بودی و ورزش هم میکردی؟

نه اصلا

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
نه اصلا

ولی خاهرم کرد تاثیر زیادی نداشت برا اون 

تواستفاده کن ضرر نداره واسه بدنم مفیده

من هرروز یه بیس دقه قبل از صبحانه ی لیوان بااب ی قاشق ابلیموی تازه میخوردم بنظرخودم باورنکردنی بود ک ...

غیر از اینکار رژیم دیگه ای گرفتی؟ 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿