2777
2789
عنوان

طب سنتی یا دارو؟

80 بازدید | 7 پست

سلام شما طب سنتی رو انتخاب میکنید یا دارو رو واسه درمان تنبلی تخمدان یا مورفولوژی همسراتون؟!

خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.

من طب سنتی 

یا نهایت هر دو کنار هم

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو

من کیست داشتم با طب سنتی رفع کردم یه بارم دارو شیمیایی نخوردم

چند ماه البته طول کشید ولی خوب شد

کسی که با طب سنتی میخواد پیش بره باید صبور باشه و انتظار نتیجه ی زود نداشته باشه

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من طب سنتی  یا نهایت هر دو کنار هم

طب سنتی همین عسل سیاه دونه ؟

اخه بعضی ها میگن کنار هم نتیجه عکس میده. ولی چرا باید نتیجه عکس بده آخه؟

منم فکر میکنم میشه کنار هم استفاده کرد

طب سنتی که میرین 

وگر پیش کسی باشه که عمومی گرفتا باشه و بعد تخصص طب سنتی خوبه 

خیلی فرق نداره با دارو ی خوب حق انتخاب داره

ولی تو رو خدا نرید پیش کسی که دو تا کانال زده یه اسم اسلامی هم چسبونده جفت اسم طب مردمو گول میزنه

طب سنتی که میرین  وگر پیش کسی باشه که عمومی گرفتا باشه و بعد تخصص طب سنتی خوبه  خیلی فرق ...

نه من همین عسل و خرما و سیاه دونه و گرمیجات منظورم هستش.. 

چه تداخلی میتونه داشته باشه با قرص های تنبلی تخمدان ؟!😑

طب سنتی همین عسل سیاه دونه ؟ اخه بعضی ها میگن کنار هم نتیجه عکس میده. ولی چرا باید نتیجه عکس بده آخ ...

به من دمنوش کیست داد و کپسول کیست

عه واقعا اینو نمیدونستم