2777
2789
عنوان

خانمای قزوینی رب خانگی دارم

204 بازدید | 15 پست

کسی خواست آدرس میدم بیاد مغازه امتحان کنه کیلویی ۱۵ خوش رنگ و سفت 

به امید روزی که بیام تاپیک بزنم خدااااروشکر کرونا ریشه کن شد🤲_________خدایا خودت مردمو نجات بده

درخواستموقبول کن گلم

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونطرفا شیره انگور کیلویی چنده

از قیمتای جدید فعلا خبر ندارم گلم اگه بخواید از کسی میپرسم براتون 

شیره هست تا شیره بعضیا باشکلات فاسد درست میکنن خیلی هم سفت میشه شیره ولی از مزه اش باید بفهمید

به امید روزی که بیام تاپیک بزنم خدااااروشکر کرونا ریشه کن شد🤲_________خدایا خودت مردمو نجات بده
ولی من خودم دارم بیدانه رو میدم ۳۰تومن  

عزیزم برا من مشکلی پیش اومده نمیتونم بیام خرید. خیلی شرمنده ام

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
عزیزم برا من مشکلی پیش اومده نمیتونم بیام خرید. خیلی شرمنده ام

عه من آوردم مغازه  

اشکال نداره کلا نمیخواید؟

عه من آوردم مغازه   اشکال نداره کلا نمیخواید؟

نه متاسفانه. حیف شد. یه بلایی سرم اومد که نگو. حالا بعد میگم. فعلا نمیخوام بازم ببخش حلال کن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
نه متاسفانه. حیف شد. یه بلایی سرم اومد که نگو. حالا بعد میگم. فعلا نمیخوام بازم ببخش حلال کن

خواهش میکنم