عزیزم
سفیده تخم رو از زرده جدا میکنی
تو دوتا ظرف
سفیده رو حسابی با همزن میزنی
که پف کنه وسبک بشه
وقتی چپه میکنی ظرفو اصلانریزه
توظرف دیگه یک پیمانه شکرتو میریزی تو زرده تخم مرغ
ومیزنی تاشکر حل شه
یک قاشق چای خوری وانیل ویک قاشق غذاخوری بکینگ پودررو اضافه میکنی با دوسه تا قاشق ماست که ترش نباشه ترجیحا پرچرب ودوباره هم میزنی
یک پیمانه روغن روهم اضافه میکنی
وبازهم هم میزنی
دودقیقه
بعد همزن برقی رو میزاری کنار
سفیده که از قبل زدی رواضافه میکنی
وباهم زن دستی آروم
از یه سمت به حالت دورانی هم میزنی آروم
آردتو کم کم اضافه میکنی والک میکنی
میزاری هوالاش بره که بهتر کیکت پف کنه
هم میزنی
تاجایی آرد میریزی که نه سفت باشه نه آبکی
این کیک ساده اسفنجی وانیلیه میتونی اگر بخوای شکلات چیپسی بریزی لاش
یا پودر کاکائو
درآخر
قالبتو چرب, میکنی
باروغن وبرس میکشی همه جاش
کیکیتو میریزی
توفر با دمای 180 درجه
نیم ساعت
میزاری بپزه
تا بپزه اضلا درفروبازنمیکنی
چون پفش میخوابه
وقتی حسابی پف کرد و روش طلایی شد
چوب کبریت یا چنگال بردار در فرو بازکن
بکن توکیک
درش بیار
اگر هیچی به چنگال یا چوب کبریت نچسبید ینی کاملا پخته
درش بیارین شه و تزیئنش کم