2777
2789
عنوان

بیاین میخام یچیزی تعریف کنم راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 50 پست
پس اگه حریف شوهرت نشدی و بازم باهاشون رفتی، بی محابا بزن تو پَرِ زنه، که همه خودشونو جمع کنن. مثلاً ...

باشه همین کارو میکنم

بغض..یعنی خنده های ساختگی...شکنجت بکنن و تو مبادا آخ بگی...

اسی فکر کنم شوهرت اگه براش بی اهمیت بود نمی رفت

ببین این دفعه زنگ زدن برین بهش ببین تجربه دارم میگم شده شر به پا کنی خب نری بزاری بری خونه بابات اینکار

تو که نری ببین اون تنها می خوادبره با زن و شوهر که چی دیگه شوهر اون که نمیپذیره اون رو تنها

زورت به شوهرت نمی رسه اکی

زورت به اون پتیاره نمی رسه اکی

ببین زورت که به خودت میرسه ببین چنان شری به پا کن اینبار دیگه بهتون زنگ نزنن 

بگو اقا خوووووشم نمیاد ازشون تمام 

دیگه شوهرت نمی تونه مجبورت کنه با پسرخاله اش رفت و امد کنی شده بزاری بری خونه ی بابات برو اسی 

حداقل میفهمی چند چند شوهرت 

ببین اگه شوهرت گذاشت کنار اونارو بدون کرم از خودش نیست اگه دیدی نه اینم یه پاش میشله اسی مطمعن باش اینم بدش نمیاد 

تو نرو دیگه اختیار خودت رو داری اتفاقا ببین اینبار کرم از کیه دقیقا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه همین کارو میکنم

ببین اینجوری بگی، هم شوهر اون شاید بهش بربخوره و یه تکونی به خودش بده، هم شوهر خودت خجالت می‌کشه و سعی می‌کنه دَم پَر زنه نره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
شوهرم میدونه من از اونا خوشم نمیاد خودشم اصرار داره ک بریم

یعنی سره لجش باتو میخواد باشون رفتوامد کنه؟ نزدیکترین ادم بهش تو زندگیش تویی واسش.بهش بگو یعنی رفتو امد باپسرداییت مهمتره از من که ناراحتم تو کنارشون بخاطررفتارزنش؟عجب ادمیه شوهرت حرسم گرفت.من باشم پوستشو میکنم بخدا 

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  

اگه شوهرت باز هم گفت اخم کن بهش یک جوری رفتار کن که دیگه روش نشه جلوی تو از زنی دیگه تعریف کنه.بگو بهش خوبه منم از یک مرد نامحرم جلوی تو تعریف کنم.

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹
اسی فکر کنم شوهرت اگه براش بی اهمیت بود نمی رفت ببین این دفعه زنگ زدن برین بهش ببین تجربه دارم میگم ...

میدونم کرم از هردوتاشونه.میگم ک دیشب اومده بود از زنه تعریف میکرد نمیدونم الان باید چیکار کنم!قهر کنم؟یا بزارم برم؟یا سرد بشم باهاش

یعنی سره لجش باتو میخواد باشون رفتوامد کنه؟ نزدیکترین ادم بهش تو زندگیش تویی واسش.بهش بگو یعنی رفتو ...

منم میخام پوستشو بکنم منتظرم یکی اینجا دلگرمم بکنه واسه اینکار خیلی ازش حرصم گرفته

میدونم کرم از هردوتاشونه.میگم ک دیشب اومده بود از زنه تعریف میکرد نمیدونم الان باید چیکار کنم!قهر کن ...

ببخشیدا من بی ادب نیستم، ولی دیشب باید به شوهرت میگفتی: انگار تو هم دوست داری مثل پسرخاله‌ت یه زن خراب گیرت می‌افتاد 🤬🤬🤬

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اگه شوهرت باز هم گفت اخم کن بهش یک جوری رفتار کن که دیگه روش نشه جلوی تو از زنی دیگه تعریف کنه.بگو ب ...

اتفاقا منم از سر لجش از شوهر اون تعریف کردم ولی انگار ن انگار هیچی نشد

میدونم کرم از هردوتاشونه.میگم ک دیشب اومده بود از زنه تعریف میکرد نمیدونم الان باید چیکار کنم!قهر کن ...

نه نرو خونه بابات چون اونا بفهمن بدتر میشه شوهرت میفته سر لج اگه خودت تونستی حلش کنی خیلی بهتره.تو هم از شوهره اون تعریف میکردی ببینم عکس العملش چیه.اگه بدش اومد میگفتی چرا تو از زنه اون تعریف میکنی خب این به اون در

ببخشیدا من بی ادب نیستم، ولی دیشب باید به شوهرت میگفتی: انگار تو هم دوست داری مثل پسرخاله‌ت یه زن خر ...

کاش اینو بهش میگفتم.....

نه نرو خونه بابات چون اونا بفهمن بدتر میشه شوهرت میفته سر لج اگه خودت تونستی حلش کنی خیلی بهتره.تو ه ...

تعریف کردم ازش بدش نیومد.از دیروز کل اعتماد بنفسم تخریب شد احساس میکنم کم اووردم

کاش اینو بهش میگفتم.....

دیر نشده، دفعه بعد که حرفش پیش اومد بگو. بعدم بگو اگه برات جذابه منم برم به مردای دیگه توجه نشون بدم

تعریف کردم ازش بدش نیومد.از دیروز کل اعتماد بنفسم تخریب شد احساس میکنم کم اووردم

ببین این داره با سیاست قاپه شوهرتو میدزده.من موندم مگه خودش شوهر نداره زنیکه بیشعور چه مرگشه لعنتی.مردام کسی بشون یکم چراغ سبز نشون بده میگن ببینم چخبره.بنظرم با یه مشاوره صحبت کن سعی کن توجهتو به شوهرت بیشتر کنی.توهم زبونتو چربو نرم کن نزار کسی بغیر تو به چشمش بیاد