2777
2789
عنوان

میوه

131 بازدید | 24 پست

سلام خانما بره پیش دبستانی دخترم باید میوه پوست کنده بزاریم بعضی میوه ها مثل سیب سیاه میشن به جز روش آبلیمو چه روشی بلدین سیاه نشه

خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢

حالا انگور بزار ..نارنگی بزار 

مگه بچه نمیاد خونه ؟ خب خونه میوه میخوره .. چه کاریه میوه رو ببری مهد ..‌ یه چیز راحت بزار 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو کیسه های زیپ دار بزار هوای داخلش رو خالی کن 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
حالا انگور بزار ..نارنگی بزار  مگه بچه نمیاد خونه ؟ خب خونه میوه میخوره .. چه کاریه میوه رو بب ...

آره اینم حرف خوبیه ولی بیشترین میوه ای که همیشه خونمون هس سیب ولی سعی میکنم اونارم کم وبیش وسط هفته براش بزارم

خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢
من صبح پوست میگیرم در ظرف غذاش که دربسته هست مشکلی پیش نمیاد

جدی من فک کردم سیاه میشه امروز براش هویج گزاشتم

حالا انگور بزار ..نارنگی بزار  مگه بچه نمیاد خونه ؟ خب خونه میوه میخوره .. چه کاریه میوه رو بب ...

برای پیش دبستانی پسرم برنامه تغذیه داشتن و روزهای سه شنبه حتما باید میوه میبردن. روزهای شنبه هم لقمه و یه هویج میبردن 

مهد و پیش دبستانی ساعت میوه دارن و خیلی جاها برنامه که طبق اون باید میوه گذاشت

آره اینجام خیلی حساسن که تغذیه بچه ها یه جورباشه

جدی من فک کردم سیاه میشه امروز براش هویج گزاشتم

من هویج رو پوستشو میگرفتم و تو کیسه میذاشتم سیاه نمیشد. بعضی اوقات هم دوست داشت رنده کنم و تو ظرف در بسته میگذاشتم. سیب رو هم پوستشو تمیز میشورم و با پوست میخوره

برای پیش دبستانی پسرم برنامه تغذیه داشتن و روزهای سه شنبه حتما باید میوه میبردن. روزهای شنبه هم لقمه ...

بره دخترم عدسی ام دارن تو برنامه اشون باید یه کم غلیظ درست کنم نریزه

من هویج رو پوستشو میگرفتم و تو کیسه میذاشتم سیاه نمیشد. بعضی اوقات هم دوست داشت رنده کنم و تو ظرف در ...

مامانش بمیره براش چون دندونش افتاده نمیتونه گاز بزنه هویجم حلقه کردم گفتم بزار گوشه لپت بجو 

بره دخترم عدسی ام دارن تو برنامه اشون باید یه کم غلیظ درست کنم نریزه

اتفاقا خیلی خوبه اینجوری. پسر من اصلا هویج نمیخورد ولی چون تو یه روز میبردن و دوستاش میخوردن. پسرم هم از اون موقع هویج خام خوشش اومده