sabaghaseme مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 عنوان میوه 131 بازدید | 24 پست سلام خانما بره پیش دبستانی دخترم باید میوه پوست کنده بزاریم بعضی میوه ها مثل سیب سیاه میشن به جز روش آبلیمو چه روشی بلدین سیاه نشه خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢 1398/07/06 | 09:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانو7166 عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 1839 توروخداواسه تایپکم گزارش بزنید شوهرم ببینه بدمیشه شرمنداتم استاترhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/3298594/بیایدواستونتعریف-کنم-خیلی-دلم-شکسته
نیک_سیرت عضویت: 1395/06/13 تعداد پست: 11985 حالا انگور بزار ..نارنگی بزار مگه بچه نمیاد خونه ؟ خب خونه میوه میخوره .. چه کاریه میوه رو ببری مهد .. یه چیز راحت بزار وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ... قد ۱۶۲ ..
anistone عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 13049 تو کیسه های زیپ دار بزار هوای داخلش رو خالی کن بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 95984 من صبح پوست میگیرم در ظرف غذاش که دربسته هست مشکلی پیش نمیاد
sabaghaseme مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 حالا انگور بزار ..نارنگی بزار مگه بچه نمیاد خونه ؟ خب خونه میوه میخوره .. چه کاریه میوه رو بب ... آره اینم حرف خوبیه ولی بیشترین میوه ای که همیشه خونمون هس سیب ولی سعی میکنم اونارم کم وبیش وسط هفته براش بزارم خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 95984 حالا انگور بزار ..نارنگی بزار مگه بچه نمیاد خونه ؟ خب خونه میوه میخوره .. چه کاریه میوه رو بب ... مهد و پیش دبستانی ساعت میوه دارن و خیلی جاها برنامه که طبق اون باید میوه گذاشت
sabaghaseme مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 من صبح پوست میگیرم در ظرف غذاش که دربسته هست مشکلی پیش نمیاد جدی من فک کردم سیاه میشه امروز براش هویج گزاشتم خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢
مامان_پسر_کوچولم عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 2277 حالا انگور بزار ..نارنگی بزار مگه بچه نمیاد خونه ؟ خب خونه میوه میخوره .. چه کاریه میوه رو بب ... برای پیش دبستانی پسرم برنامه تغذیه داشتن و روزهای سه شنبه حتما باید میوه میبردن. روزهای شنبه هم لقمه و یه هویج میبردن
sabaghaseme مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 مهد و پیش دبستانی ساعت میوه دارن و خیلی جاها برنامه که طبق اون باید میوه گذاشت آره اینجام خیلی حساسن که تغذیه بچه ها یه جورباشه خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢
مامان_پسر_کوچولم عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 2277 جدی من فک کردم سیاه میشه امروز براش هویج گزاشتم من هویج رو پوستشو میگرفتم و تو کیسه میذاشتم سیاه نمیشد. بعضی اوقات هم دوست داشت رنده کنم و تو ظرف در بسته میگذاشتم. سیب رو هم پوستشو تمیز میشورم و با پوست میخوره
sabaghaseme مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 برای پیش دبستانی پسرم برنامه تغذیه داشتن و روزهای سه شنبه حتما باید میوه میبردن. روزهای شنبه هم لقمه ... بره دخترم عدسی ام دارن تو برنامه اشون باید یه کم غلیظ درست کنم نریزه خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢
sabaghaseme مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 من هویج رو پوستشو میگرفتم و تو کیسه میذاشتم سیاه نمیشد. بعضی اوقات هم دوست داشت رنده کنم و تو ظرف در ... مامانش بمیره براش چون دندونش افتاده نمیتونه گاز بزنه هویجم حلقه کردم گفتم بزار گوشه لپت بجو خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢
مامان_پسر_کوچولم عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 2277 بره دخترم عدسی ام دارن تو برنامه اشون باید یه کم غلیظ درست کنم نریزه اتفاقا خیلی خوبه اینجوری. پسر من اصلا هویج نمیخورد ولی چون تو یه روز میبردن و دوستاش میخوردن. پسرم هم از اون موقع هویج خام خوشش اومده