2777
2789
عنوان

چرا همش خوابش رو میبینم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 23 پست
آخه چون بعضی شبا خواب میبینم تو بغل میگیرتم صبح خیلی از خودم خجالت میکشم احساس میکنم خیانت کردم  ...

نه بابا جدیش نگیر چه خیانتی حوصله داری برا خودت فکر و خیال درست میکنی 

لایک ندوس😡👊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بهش فکر نمیکنم فقط به عنوان ی آدم محترم قبولش دارم 

ناخودآگاه اسمش روشه ...شما به صورت آگاهانه براش فقط احترام قائلی اما ناخودآگاهت بیشتر از این حرفا درگیره

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
ناخودآگاه اسمش روشه ...شما به صورت آگاهانه براش فقط احترام قائلی اما ناخودآگاهت بیشتر از این حرفا در ...

شایدم،میشه کاری کرد که ناخودآگاهم درگیر نباشه؟

من اون موقع تو سن بلوغ بودم که بهش علاقه مند شدم بعدش دیگه هم دیگه رو ندیدیم تا اون ازدواج کرد 

شایدم،میشه کاری کرد که ناخودآگاهم درگیر نباشه؟ من اون موقع تو سن بلوغ بودم که بهش علاقه مند شدم بعد ...

شما الان مجردی؟

اگر نه چه کاری میکنی؟

آره عزیزم مجردم 

به نظرم نیازه خودت رو روی کاری متمرکز کنی چون به ناخودآگاه دسترسی نداریم...اما اگر خوابی هم دیدی درگیرش نشو