2777
2789
عنوان

زبون گیرا که میگن اینه پس😑😑

269 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من تقریبا یکساله ازدواج کردم و خودمو همسرم تصمیم داشتیم تا سه یا چهار سال بعد ازدواج بچه دار نشیم البته خودم خیییییلی بچه دوست دارم اما همسرم خیلی مشتاق نیست و اینکه دلم میخواد شرایط مالی مناسب تری داشته باشیم و یجورایی از مسئولیت پذیری هم میترسم😥😥

خانواده همسرم مخصوصا مادرشوهرم خیلی اصرار داره که بچه دار بشیم خانواده خودمم کمابیش مایلن دوستامم که نگم براتون😂😂 هر وقت منو میبینن میپرسن بچه نداری؟ کی میخوای نینی بیاری؟ ما دلمون میخواد خاله بشیم😐😐

ماه قبل بازم یکی از دوستانم منو دید گفت کی بچه میاری گفتم فعلا که نمیخوام مگراینکه از دستم در بره....گفت ایشاله که در بره

حالا این ماه چهار روزه عقب انداختم😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا بلاتکلیف موندم شوهرم میگه نه چیزی نیست من میگم اصلا تا حالا سابقه تاخیر نداشتم بیبی چک هم میزنم منفیه😐

شرایطمون هنوزم چیزی که میخوام نیست اما خب وقتی میام نی نی سایت و خانومایی رو میبینم که انقدر منتظرن میگم ناشکری نکنم اگر هم بود ولی خیلی بلاتکلیفم😣😣

تا مطمئن نشدی بارداری چیزی نخور.اگرم باردار نبودی برو دکتر بهت آمپول پروژسترون میده 

حالا برعکس مامانم میگه جوشانده بخور اگه چیزی باشه و بخواد بمونه اسید هم بخوری میمونه اگه چیزی نباشه و یا نخواد بمونه هرچی مراعات کنی نمیمونه

حالا برعکس مامانم میگه جوشانده بخور اگه چیزی باشه و بخواد بمونه اسید هم بخوری میمونه اگه چیزی نباشه ...

ن عزیزم به نظر من چیزی نخور بزار مطمئن بشی اگه باردار باشی خونریزی بگیری برا بچه بده.برو یه آزمایش خون بده مطمئن بشی.انشالله که هر چی دلت میخواد همون بشه 

هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه...