2777
2789
عنوان

خیلی عصبی ام ازدست شوهرم😭😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1976 بازدید | 129 پست
بازم اگر گاهیه کاریش نداشته باش کاری کن وقتی میخوادبره بهت بگه خودش بعدمدام باهاش صحبت کن غرنزن صحبت ...

دوستهاش میلیادر هستن پولشون از پارو میره بالا ...شوهر من چی یه روز بره بیرون باید فردا برای نون بمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میذاری اصلا با دوستاش بره بیرون مگا مجردیه... ؟؟ وقتی متاهله دوست و رفیق بازی تعطیل .  تنهایی با رفقا بیروم رفتن و تعطیل.  بیلیارد چیه مگه مجرده. اجازه نده بره 

‌غر بزن سرش تا دیگه رغبت نکنه بره بادوستاش.  

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁
چرا همه میخورن مگه مردی رفیق نداشته باشه 

والا من دورو برم زیادن مردایی که نمیخورن! 

این همه مرد مومن نماز خون که خوردن مشروب براشون حرامه ،جزو همه مردا نیستن؟!؟! 

لطفا سیاهنمایی نکنید 

مردایی مشروب میخورن که به اصول شرع پایبند نیستند

وخداراشکر مردای مقید هم هنوز کم نیستن که جزو همه مردا حساب نمیکنید 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ببخشی خانما میپرسم این آقایونی که مصرف میکنند همش برای بازی هستش یا نه برای آخر شب؟؟؟!!!ببخشی اسی جون اینو پرسیدم یه سوالی بود که همیشه بهش فکر میکردم الآن یادم اومد.

یه عده ازتو متنفر هستند این برای این نیست که تو کاری کردی که تنفر دارن دلیلش اینه که تمام کارهایی که اونها آرزوش رو دارن تو داری انجام میدی!!!!! 
خداکنه تجربه نکنی همچین چیزی روعزیزم 

مرد متاهلو چه به رفیق اصلا

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁
وای خدارفیق بازه دیگه نمیتونی یه کاری کنی دنبال رفقاش نره ازاونادورش کنی

هرکار هم نکنم میگه نمیرم یک ماه نمیره باز شروع میشه ...رفیقهاش همشون جاهل هستن از اسمشون  متیرسن همه اسلحه ومشروبات الکی میفروشن ..شوهرم جاهل اما دیوانه شدن از دستش ولشون نمیکنه اونهارو ..البته اونها زنگ میزنند بهش

دوستهاش میلیادر هستن پولشون از پارو میره بالا ...شوهر من چی یه روز بره بیرون باید فردا برای نون بمون ...

پس زیادباهاش صحبت کن که توخیلی زحمت میکشی اونا نه اونا سواستفاده میکنن و....