2777
2789
عنوان

خیلی عصبی ام ازدست شوهرم😭😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1976 بازدید | 129 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه گاهی میخوره وکارهمیشه نیست اشکال نداره تواین دوره همه میخورن سخت نگیرخلاصه مرداهم باید یه ...

جمع نبند😐ازکجامیدونی همه میخورن؟؟؟؟بعدشم مشروبات الکلی خوردنش تفریحه؟؟؟؟؟اگه این طرزفکرتون باشه که دیگه هیچی  

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
اول که نه بعدهم فهمیدم چون نمیدونستم الکل ادمهاروچیکارمیکنه میگفتم ولش کن ..الان که فهمیدم از زمانی ...

وای نامزدی فهمیدی؟ باید قبل شروع زندگی تکلیفت روشن میکردی حالا عیب نداره پس اصلا بچه دار نشو تا ترک نکنه 

و این یک جور اعتیاد .ااعتیاد به الکل که ترکش چه بسا از مواد مخدر سخت تره خیلی جدی با خودش و خانوادش صحبت کن بره مشاوره و ترک کنه بخوان زندگیتو ادامه بدی باید شوهرت ترک کنه وگرنه هرگز نمیشه طولانی مدت با یه الکلی زندگی کرد 

ولش کن مگه مامانشی یا پلیسی؟ نفع و ضررش به خودش میرسه اگه بابت مساله مذهبی ناراحتی نباید با همچین آد ...

اول که نمیدونستیم ...اخه یه بچه هم دارم ..زندگی دومم هم هستش..فکرشونمیکردم اینقدرسوس انصربشه همش بخوره خسته شدم نمیدونم الان بایدچیکارکنم

اخه الکل که میخوره رفیق بازی میکنه هرچی پول داره همون شب خرجشون میکنه بعد فردا هزار ت هم نداره

بازم اگر گاهیه کاریش نداشته باش کاری کن وقتی میخوادبره بهت بگه خودش بعدمدام باهاش صحبت کن غرنزن صحبت کن بگو پس چرا فلانی نمیخره مگه توزحمت نمیکشی اونم زحمت میکشه براپولش چرافقط توبخری فقط توخرج کنی بعدمدتی میبینی اینم دیگه زیادخرج نمیکنه وحتی بعدمدتی کنارش میزاره 

اخه الکل که میخوره رفیق بازی میکنه هرچی پول داره همون شب خرجشون میکنه بعد فردا هزار ت هم نداره

وای خدارفیق بازه دیگه نمیتونی یه کاری کنی دنبال رفقاش نره ازاونادورش کنی

فقط خدا❤️❤️❤️
چیکارمیکنی پس با شوهرت

همش دعوا به خدا اگه به خاطر دخترم نبود یه لحظه هم زندگی نمیکردم مامانم هم میگه طلاقتو بگیر ولی میترسم اینده بچم خراب بشه

گرنگه دارمن آناست که من میدانم شیشه راهم بغل سنگ نگه میدارد.