در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمیدانند چگونه نیروی عشق را به انسان ها بدهند و به آنها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین https://www.goftino.com/c/JtRmeU
نمیدونم چی بگم آخه هرکی یه ماه ساعت 6 صبح بلندشه سرکار بره تا عصر و بعد هم از اتمام کار، خرید و کار ...
اگه زودتر از ۹ بیدارشم از سردرد نمیتونم بخوابم باز
قرص دیازپام ۲ و زولپیدم ۵ مصرف میکنم اما بازم نمیتونم بخوابم
سلام ببخشید مشکل بیخوابی شما حل شد؟؟ چون من شدید مشکل دارم
سلام بله شبا یک ساعت قبل خواب دمنوش بابونه میخورم و با روغن بادام شیرین شقیقه هامو ماساژ میدم و سعی میکنم صبح زود بیدار شم