2777
2789
عنوان

بنظرتون ده ماه به بعد شیر خشک برا کمکی بهتره یا شیر گاو

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیومل ..خیلیم خوشمزه هست بهم نخندیا من گاهی خودمم میخورم    

😂پسر من ۸ سالشه از پودر  شیر خشک نینی میریخت تو کاسه میخورد کل بینی و پیشونیش شد پر جوش .زیاد نخور 😄 

خدایا ما رو با چیزی که طاقتشو نداریم امتحان نکن🙏
خودم چون گفته بودن میشه داداماازکم شروع کردم بعدزیادکردم برای روزای بعدی الانم که زاییدم ولی بچم هنو ...

خوبه که شیر گاوو همیشه بخوره خوبه تا روزی دو لیوان 

عادت کردم با شیشه میخورم

تازه کشفش کردی 😂منم طعمشونو دوست دارم در حد یکی دو قلپ میخورم با شیشه😅

تازه کشفش کردی 😂منم طعمشونو دوست دارم در حد یکی دو قلپ میخورم با شیشه😅

واااای من عاشقشم ..باورم نمیشه یکی پیدا شده مث من پستونک دوس داره..تا حالا فکر میکردم فقط منم اینجوریم..من واسه خودم شیشه پستونک جدا دارم    

شیربادام بده عالیه

20یا15 بادام پوستکن پودر کن وتومخلوطکن بایک استکان اب مخلوط کن میتونی برای شیرینیش شیره انگوریاسه شیره بریزی عالیه

15بادام اندازه 10 پرس چلوکباب خاصیت داره وویتامینهای یکروز داره

واااای من عاشقشم ..باورم نمیشه یکی پیدا شده مث من پستونک دوس داره..تا حالا فکر میکردم فقط منم اینجور ...

وای راست میگی یعنی انقد میخوری بابا تو دیگه خیلی پیشرفته‌ای😂 البته لذتش با همون‌پستونک خوردنشه😂

شوهرتم میدونه با پستونک میخوری...😂😂

شیربادام بده عالیه 20یا15 بادام پوستکن پودر کن وتومخلوطکن بایک استکان اب مخلوط کن میتونی برای شیرین ...

چه خوب اتفاقا همیشه براش پودر میکنم حتما امتحان میکنم ممنون عزیزم 

چه خوب اتفاقا همیشه براش پودر میکنم حتما امتحان میکنم ممنون عزیزم 

من خودم توت خشک کردم پودر کردم مثل اردنخودشده نباتی رنگه 

توشیربادامش میریزم مثل پودرقنده توکیک وشیر وحلوا و...

من خودم توت خشک کردم پودر کردم مثل اردنخودشده نباتی رنگه  توشیربادامش میریزم مثل پودرقنده توکی ...

آفرین خیلی خوبه که چیزهای طبیعی و مفید میدی  شکر نمی‌ریزی.منم انشاالله بعد یه سال بجای شکر از عسل استفاده میکنم 

وای راست میگی یعنی انقد میخوری بابا تو دیگه خیلی پیشرفته‌ای😂 البته لذتش با همون‌پستونک خوردنشه😂 ش ...

خخخ نه عزیزم یواشکی ..دست خودم نیست عادت دختریمه من از دختریم شیشه شیر داشتم توش آبمیوه اینا میخوردم محرمانه    

خخخ نه عزیزم یواشکی ..دست خودم نیست عادت دختریمه من از دختریم شیشه شیر داشتم توش آبمیوه اینا میخوردم ...

عزیززززم نوش جونت  ...😂😂😍😍

چه جالب منم دو سه ماه پیش رفتم برا پسرم که ۸ سالشه و دخترم که چهار سالشه دو تا شیشه شیر خریدم توش شیر گاو میخورن ...😂😂

خیلی دوست دارن خودشون گفتن بخر نینی رو که میدیدن با شیشه میخوره اینها هم دلشون میخواست   منم گفتم آرزو به دل نمونن😅😅