2777
2789
عنوان

کسی اینجا نقاشی یا طراحی بلده؟

379 بازدید | 12 پست

منظورم اینه ک رفته باشه کلاس یاد گرفته باشه علاقه دارم چند تا سوال دارم کسی هس؟

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بپرس

اگه بخای بری نقاشی با رنگ روغن اول باید سیا قلمو یاد بگیری و اینکه خرجش چقدره؟

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii

عزیزم من رنگ روغن کار کردم 

لازم نیست سیاه قلم یاد بگیری ولی در حد اینکه یه شی بذارن جلوت د تو بتونی بی عیب طراحیش کنی لازمته 

نه لازم نیس خرجشم ای بگی نگی بالاس

تا چشم کار می کند صحنه ایست خالی از تو کاش می دانستی چقدر خوب بازی می کنی نقش نبودنت را
عزیزم من رنگ روغن کار کردم  لازم نیست سیاه قلم یاد بگیری ولی در حد اینکه یه شی بذارن جلوت د تو ...

مرسی گلم خودم زمینشو دارم ولی میخام حرفه ای شم هزینش خیلی زیاده؟

بپرس عزیزم رشته ی من هنره

گلم رنگ روغن بهتره یا سیاقلم خیلی سخته رنگ روغن؟هزینش بالاس واس آموزشگا؟

مرسی گلم خودم زمینشو دارم ولی میخام حرفه ای شم هزینش خیلی زیاده؟

نمیدونم عزیزم واقعیتش من میخواستم یاد بگیرم رنگ روغنو یه استاد بداخلاق داشتن که عنق خانوم اول امتحان گرفت ازمون و گفت هرکی از این امتحان قبول شه بهش یاد میدم رنگ روغنو که خداروشکر قبول شدم و نیاز به کلاس نبود 

ولی اره فکر کنم یکم زیاد باشه 

گلم اگه فرهنگ سرا دور و برتون هست برو اونجا واسه شهرداریه و قیمتاشم پائین تره 

خودتم که میگی زمینشو داری پس راحت یاد میگیری

موفق باشی 🤗❤

گلم رنگ روغن بهتره یا سیاقلم خیلی سخته رنگ روغن؟هزینش بالاس واس آموزشگا؟

ببخش عزیزم پیامت رو الان خوندم ببین برای اینکه هر رشته ای از نقاشی رو بخوای وارد بشی باید اول طراحی بلد باشی وگرنه باید کپی کنی که اون زیاد لطفی نداره مثلا تو میخوای یه اسب بکشی باید کاغذپوستی بخری طرح رو کپی کنی پشت کاغذ رو دوباره کپی کنی و بعد طرح رو روی بوم یا مقوا بندازی که اگه خیلی دوست داری رنگ روغن کار کنی میتونی از این روش استفاده کنی ولی به نظرم اگه یه دوره طراحی بری که یکم دستت روون بشه بهتره

سیاه قلم و رنگ و روغن دو تکنیک کاملا متفاوته که بستگی به روحیه ت داره و البته قبل هم گفتم طراحی و سیاه قلم پایه ی نقاشی و طراحی و لازم هست اگه میخوای اصولی یاد بگیری از طراحی شروع کن سیاه قلم کار کن تا سایه ها رو بشناسی و بعد خیلی راحت تر میتونی تکنیکهای دیگه مثل آبرنگ و رنگ روغن و پاستل و... رو کار کنی ولی اگه تفننی میخوای کار کنی در حد چند تابلو رنگ روغن رو انتخاب کن چون از تمام تکنیکهای نقاشی هم راحتتره و هم کار کردن باهاش خسته ت نمیکنه

امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم ،اگه سوالی داشتی در خدمتم 

موفق باشی.  

و در مورد هزینه هم مصلمه که رنگ و روغن هزینه ی خیلی بیشتری نسبت به سیاه قلم داره   

رنگ روغن وینزور واسه الان دونه ای ۱۸۰ تومنه ولی شما از این معمولیا هم واسه شروع کار میتونی بخری بسته ای ۶۰ تا ۷۰ تومن ۱۲ رنگ که اکثر گالری ها کامران رو پیشنهاد میکنن

ست قلم رهاورد هم بخری ۵۰ تومن میشه بوم هم ۵۰ ×۷۰ ۴۵ تا ۵۰ تومن دیگه قلم شور و روغن برزک و اینا هم میخوای هزینه کلاس هم دیگه از ۲۰۰ به بالاست 

واسه طراحی چند تا مداد میخوای و کنته و پاک کن خمیری و پاک کن معمولی وتخته شاستی کاغذ و بعدها مقوا که در کل شاید ۱۵۰ تا ۲۰۰ بشه