2777
2789

چله ..دعا..سوره ..چیزی وحود داره؟؟؟

هم برای آرامش قلبم هم برای برگشتن کسی که دوستش دارم...

دوست دارم به به مقدساتی متوسل بشم و از اون طدیق از خدابخوام بهم کمک کنه...شاید نگاهی کرد

😊

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چله سوره حشر خیلی خوبه،نیت کن انجام بده 

ممنون عزیزم..آداب خاصی نداره؟؟

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

چرته بابا 

من چندیدن سال کارم این بود 

ولی روز بروز افسرده تر شدم 

ولی گذاشتم کنار 

الان گاهی وقتی بش فک میکنم 

ولی دیگه کمتر اهمیت میدم 

با خودم عهد بستم ک ب خودم برسم ب این چیزا دیگه اهمیت ندم و منتظر اونی ک دوسش داشتم نباشم 

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔

چله سوره حشر واقعا عاليه من نتيجه گرفتم

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍
تنها چیزی که میدونم بسپار بخدا  چیزی رو بزور نخواه تا بعدا پشیمون نشی برحسب تجربه گفتم گلم&nbs ...

ممنون عزیزم...

اما اگر ادامه زندگی برات ناممکن باشه ...

به هرچیزی متوسل میشی😔

چرته بابا  من چندیدن سال کارم این بود  ولی روز بروز افسرده تر شدم  ولی گذاشتم کنار ...

خوشحالم برات عزیزمم...

چه خوب که اونقدر قوی شدید💙💙💙

چله سوره حشر واقعا عاليه من نتيجه گرفتم

مچکرم..عزیزم💜

من مقاتل و خوندم برگشت

مرسی عزیزم💙💜