2777
2789

سلام دوستان

من تنبلی تخمدان دارم تقریبا یکسالو نیمه اقدامم.. کلا سه ماهش رو دارو مصرف کردم به اینصورت که ماه اول فقط لتروزول خوردم نشد ماه دوم کنارش امپول hmg ام زدم ولی دکترم ناشی بود hcg نداد و کیست شدن ماه سومم باز همینطور شد وhcg نزدمو کیست شد.. درواقع حتی یکماهم درست دارو بهم ندادن که فولیکولام ازاد بشه..

خلاصه پیش دوتا دکتر رفتم گفتن با این شرایط باید بری مرکز ناباروری ما نمیتونیم برات کاری کنیم.. منم رفتم ابن سینا حالا اینجام دکترش بهم گف یا آی یو ای یا آی وی اف😑

گفتم اخه من کلا سه ماه دارو مصرف کردم اونم حتی hcg یبار نزدم ببینم شاید فولیکولم ازاد بشه و بگیره و خلاصه با کلی اصرار قبول کرد اینماه بهم دارو بده..

ولی من همش میبینم اونایی که مثل منن چندسال فقط داروو امپول تحریک تخمک استفاده میکنن.. پس چرا من هر دکتری میرم ردم میکنه؟ کجا میرید شما؟؟؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ ورزشی عزیزم ؟

روزی یک تایساعت ونیم پیاده روی 

شیزینی تنقلات کلاحذف 

ماکارونی سیب زمینی نون برنج کلاکم کردم 

۵کیلوکم کردم 

ولی همش اون پیاده رویه تاثیرداشت بیشتراربقیه 

وخدایی که بشدت کافیست
دکترخوب برودیگ من تنبلب تخمدان داشتم هیچ دارویی نخوردم فقط ورزش کردم ماه سوم باردارشدم  دکترم ...

ادرس بده عزیز ضرر نداره

من تا الان سه جا رفتم همش یجوری باهام رفتار میکنن انگار ده ساله اقداممو هیچ راهی نیس.. 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

من فکر میکنم تنبلی شدت و ضعف داره... یکی با رازیانه تخمک گذاری داره.. یکی با قرص یکی با آمپول

بعضی ها هم پلی کیستیک هستن و بجای آزادسازی کیست میشه

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
منم تنبلی دارم مجردم چن ماهه پریود نشدم اگه کسی راهی بلده ممنون میشم بگه

من ک کلا از نوجوونی ک پریود میشدم هرماه قرص جلوگیری میخوردم برا منظم شدن.. راهی نیس

من ک کلا از نوجوونی ک پریود میشدم هرماه قرص جلوگیری میخوردم برا منظم شدن.. راهی نیس

من اولا نامنظم نبود بعد ی دوره ای ک کل زندگیم تغییرکرد باافسردگی وبی تحرکی گذشت اینطور شدم متاسفانه

من فکر میکنم تنبلی شدت و ضعف داره... یکی با رازیانه تخمک گذاری داره.. یکی با قرص یکی با آمپول بعضی ...

من اون ماه اول که امپول زدم و لتروزول خوردم خیلی خوب جواب گرفتم دوتا فولی ۲۰و۱۵ داشتم ولی دکتر احمقم hcg  نداد گف خودش ازاد میشه ولی نشد و کیست شد مجبور شدم یکماه جلوگیری بخورم تا رفع شه..

منم تنبلی دارم مجردم چن ماهه پریود نشدم اگه کسی راهی بلده ممنون میشم بگه

الان که وقت زیاد داری و بچه نمیخوای ... پیگیر طب سنتی باش... دارو شیمیایی بدتر میکنه به مرور

رازیانه و ورزش و رژیم غذایی داره که باید حتما رعایت کنی

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
تنبلیت خیلی شدیده ؟ اگه با دارو فولی داری و همسرتم اوضاعش خوبه میتونی راحت باردار شی 

همون دیگه.. تنبلیم شدید هست ولی با دارو و امپول خوب جواب میگیرم فقط چونhcg نزدم ازاد نشدن وگرنه اندازشون خوب بود.. شوهرمم مشکلی نداره‌‌.. عکس رنگی و همه چی انجام دادم هیچ مشکل دیگه ای نیس..