2777
2789
عنوان

من وشوهرمو حسه بده خیانت

224 بازدید | 15 پست

سلام.ده ساله ازدواج کردم.به دوتا چیز تو شوهرم اعتماد داشتم فقط.مرده بداخلاقیه.ولی اگه ازم میپرسیدن چندتا اخلاق خوب داره میگفتم دروغ نمیگه بهم .و چشم ودل پاکه😔حالا بعده ده سال میفهمم دروغ میگه مثه چی.وبعددد ....پیشنهاد دوستیش به صمیمی ترین دوستم...به روش که اوردم سرشو اندخت پایین خجالت کشید بعد بهونه اورد که تومثله قبل نیستیو وچیو چی.نبخشیدمش.ولی گفتم حالا که تا این حد خجالت کشید دیگه تکرار نمیکنه.....اعتمادمو از دست دادم.وحالا اتفاق بدتر.نگاهه بدش به خواهرم که واسه جدایی اومده خونه بابام.خواهرم زنه جذابیه.با دوبار درد ودل که خواهرم باهاش کردجلو خودمو یه دوتا شوخی.شوهرمو هوا برداشته.یه رفتارای میکرد که خجالت میکشیدم خواهرمو ومادرم بفهمن چقدر این ادم پسته.بلاخره به روش اوردم.انکارکرد ولی ازقیافش فهمیدم جاخورده...گفتم به مادرم اینا میگم همچین ادمی هستی..حالا دیگه کاری نمیکنن.ولی حاله خودم بده.از اینکه باش. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم زندگی میکنم.امشب تو پارک بهم گیر داد چرا استینه مانتوت کوتاه.بهش گفتم دیگه نمیخوام خیلی به دله تو رفتار کنم که بعدا هفت جام بسوزه.میگه کارت شرعی نیس.گفتم رفتار تو شرعیه.چقدر مرد جماعت پروعن

منم شک دارم به شوهرم چند شب پیش داشت میرفت تلگرام صفحصو باز کرد تا رفتم پیشش اومد بیرون سریع دیروز دیدم پاک کرده چتاشو مردا خیلی زبلن فکر منم خراب کرده یه روشم نمیاارم حوصله ندارم

بی شخصیت

ادما همینن زود عوض میشن

حالا چون تو همونی نبودی ک میخاد اونم یه مدت 

باید بره کثافت کاری

خب اگ مرده بیاد مهریتو بده طلاقت بده بعد بره دنبال یه عجوزه ای مث خودش

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم

باید یک کاری میکردی حسابی هوای کار دستش بیاد 

خیلی پرو هست که به خواهرت و دوستت نظر داره 

حتما خیلی ها دیگه هم هستن که نفهمیدی 

بنظرم حسابی بترسونش که به غلط کردن بیفته 

بعد از این اتویی که دستت داره حسابی سواری بگیر ازش 

فقطم همین یکبار ببخشش دیگه بخششی در کار نباشه دفعه بعد