2777
2789

از صبح انقباض های زیر شکم دارم نامنظم میگیره ول میکنه مثلا یبار بعد نیم ساعت میگیره یبار بع یه ربع یبار بعد ده دیقه ی بیست سی ثانیه میگیره ول میکنه ترشحاتی که داشتم یخرده سفت بودن و سفید ولی از صبح یخردهههه خیلیییی کم قهوه ای کمرنگ شدن اینا نشونه های شروع زایمانه؟ اخه از یه ماما پرسیدم گف اگه بالای ناف درد کنه یعنی دهانه رحمت داره باز میشه اگ زیر شکم درد کنه باز شدن دهانه رحمی درکار نیس و الکی داری درد میکشی الان چیکار باید بکنم من یهو جوری میگیره نمیتونم صاف وایسم بعد فوری خوب میشه از صبح ام ک گرفته هی فاصله اس کمتر نشده و درد بیشتر نشده همونجوری مونده یعنی دردهای کاذب اند؟ 

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

من سر پسرم کمرم یهو تیر کشید،ی لحظه نفسم گرفت ،رفتم معاینه گفت ی فینگر باز شدی، بعد معاینه پیاده روی کردم تا بیشتر باز شدم ،نافمم درد نمی‌کرد ،حواست ب حرکاتای بچه باشه ،کم شد زود برو بیمارستان نوار قلب بده

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر پسرم کمرم یهو تیر کشید،ی لحظه نفسم گرفت ،رفتم معاینه گفت ی فینگر باز شدی، بعد معاینه پیاده روی ...

اخه اصلا کمر درد ندارم 

باز خداروشکر واس شما فوری باز شده من یه هفتس همون یه سانت که بودم موندم دوبار معاینه شدم به فاصله پنج روز گفتن همون یه سانت مونده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

اخه اصلا کمر درد ندارم  باز خداروشکر واس شما فوری باز شده من یه هفتس همون یه سانت که بودم موند ...

نزدیکی کن، منم الان دل درد دارم ،سزارینم فعلا استراحت میکنم ک ی موقع نیاد،فقط گفتم حواست ب حرکاتش باشه

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
داری تو فاز زایمان میری

یعنی بعده این دردهای زایمانم شروع میشه؟ بعد اینا دردهای کاذب نیستن؟ اخه میگم اگه کاذب باشن از صبح خوب میشن دیگه این هی میگیره ول میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

واای خانوما الان منم همون مشکلو دارم چیکار کنم برم بیمارستان پریروز ۲روز بستری شدم گفتن ۲ سانت باز شده ولی دردام زایمانی نیس آمپول زدن درس شدولی خونریزی ندارم شکمم منقبظ میشه بیشتر بالایه نافم از بیمارستانکه اومدم خونه استخونایه لگنو نشیمنگاهمم داره میشکنه حس میکنم همش یه چیزی با فشار میخواد بیاد بیرون بزور پاهامو میندازم راه میرم ولی همش ۳۱هفتمه

مَن حَتی اَگه قَلبَم مِنَت تَپیدَن سَرَم بِزاره دَرِش میارَعم😕
نزدیکی کن، منم الان دل درد دارم ،سزارینم فعلا استراحت میکنم ک ی موقع نیاد،فقط گفتم حواست ب حرکاتش با ...

اها باش حتما 

فعلا ک خداروشکر حرکاتش خوبه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

واای خانوما الان منم همون مشکلو دارم چیکار کنم برم بیمارستان پریروز ۲روز بستری شدم گفتن ۲ سانت باز ش ...

عه شبیه دردای زایمانه ک دکتر ب من گف اگه بالای نافت درد گرف یعنی دهانه رحمت داره باز میشه و اگ فشار حس کردی شروع شده دردای زایمانت و فوری بیا بیمارستان شمام برو ی سر بیمارستان 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘