2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال منم😯 ولی من نمیمیرم براش باهاش قهرم  دیروز گفت همه ی بی پولی های من بخاطر اینک تو بلد نی ...

گناه دارن.اونام دارن زحمت میکشن. در حد توانشون کار میکنن.

شوهرت راست میگه.

منم خودمو مقصر میدونم، اگه مدیریت بلد بودم حداقل کاری میکردم که پولمون تا آخر برج برسه و اینجوری لنگ پول یه ماست نشیم.

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
گناه دارن.اونام دارن زحمت میکشن. در حد توانشون کار میکنن. شوهرت راست میگه. منم خودمو مقصر میدونم، ...

تو منی یا من اوام😢

ده ملیونو تو 6 ماه خرج کردیم . جدا از حقوقش

قسط و اینا هم نداریم . 

ولی من نمیتونم خودمو مقصر بدونم . 

خب چیکار کنم ، به نطر خودم من خرجی نمیکنم . تازه مامانمم کمکمون میکنه . 

ناراحت نباش. شوهرمنم میگه منم کم نمیارم ولخرجی و... میگم کم میاره

نمیدونم حق داره یا نه.  

به من چ ک هنچی گرون

میگ چرت و پرت خرید ، خریدای ریزم زیاد داره

خو اونا نهایت بشه 100 دیگه

منم یه مدت باهاش قهر میمونم ادب بشه باهام دعوا نکنه

دیگ هم کارتشو نمیگیرم خرجای خونه رو کنم

کمرم میشکنا پله ها رو وسیله بیارم بالا

من اونقد گفتم خودش مدیریت میکنه ماهی بهم پول میده خرج خودشم کنار میزاره بغیش پس انداز

چقدر بهت میده ؟ 

من بهش گفتم بهم پول بده

میگ خودت کل پولو بردار خرج کن

هر چی موند مال تو . 

چقدر بهت میده ؟  من بهش گفتم بهم پول بده میگ خودت کل پولو بردار خرج کن هر چی موند مال تو ...

مدیریتش درست نیست پارسال 400میدادالان 400میده کم بیارم ازش میگیرم خورده ریزام دست خودش مثل شیرو اینجورچیزا

مدیریتش درست نیست پارسال 400میدادالان 400میده کم بیارم ازش میگیرم خورده ریزام دست خودش مثل شیرو اینج ...

اصلا 200 بده من راضیم😯

به نظرت چطود بهش بگم ؟ 

من میخام برم سر کار اصلا😐

به مامانم بگم کلی باید دعوام کنه ، برم سرکار و خرجمو ازش جدا کنم