2777
2789
ن نیس خاستم بگم اخرش مرگه غصه نخورید

درسته

میشکنم در خود..و تو حتی نمی آیی خرده های مرا جمع کنی..من تو را فریاد میکشم و تو سکوت را میپسندی...در میان همهمه ی این روزها ،چونان حشره ای کوچک اسیر باتلاق غم ها شده ام و مرا یارای بیرون کشیدنم نیست...این روزها ،ثانیه هایم چونان مردابی ست ک زندگی را یادش رفته است..دلم یک زندگی عمیق میخواهد نه زنده بودن محض..این روزها هرکسی جز تو مرا خوشحال می کند و من فراموش میکنم که دردی عظیم در خانه ی دلم آشیان کرده..و فراموش میکنم ک من یک زن هستم و تو خواهان زنانگی...درست زمانی که میدانم تو درمیان مردانگی های روزگار نامردترین مردانی....
ماماسایت رو دیدم؟یک خانوم مامایی هست این مشکلتو حل میکنه

میدونم عزیزم..خودم دکترای معروفتری مراجعه کردم..با ی گروه تازگیا آشنا شدم فعلا تحت درمانم 

میشکنم در خود..و تو حتی نمی آیی خرده های مرا جمع کنی..من تو را فریاد میکشم و تو سکوت را میپسندی...در میان همهمه ی این روزها ،چونان حشره ای کوچک اسیر باتلاق غم ها شده ام و مرا یارای بیرون کشیدنم نیست...این روزها ،ثانیه هایم چونان مردابی ست ک زندگی را یادش رفته است..دلم یک زندگی عمیق میخواهد نه زنده بودن محض..این روزها هرکسی جز تو مرا خوشحال می کند و من فراموش میکنم که دردی عظیم در خانه ی دلم آشیان کرده..و فراموش میکنم ک من یک زن هستم و تو خواهان زنانگی...درست زمانی که میدانم تو درمیان مردانگی های روزگار نامردترین مردانی....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از بچگی عاشق ویولن زدن بودم و چشمامو میبستم و خودمو تو کنسرت درحال ویولن زدن میدیدم.هدفم اینکه اموزشگاه موسیقی بزنم و چندتا همایش بین المللی برگزار کنم الان تدریس ویولن انجام میدم دنبال کارها و مجوز اموزشگاه زدنم و بعدش اجرا بین و المللی که مطمنم تا ۲ سال دیگه بهش میرسم چون من به این رویا بچگیم قول رسیدن دادم

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
چرا پشیمونی عزیزم چیشده مگه

کلا چیزی که به زبون آورده بشه ذهن حس میکنه انجام شده و دگ پیگیرش نمیشه 

درسته اینجا همه غریبن 

اما همیشه ادم باید حواسش باشه قدم بعدیشو به کسی نگه اینجوری دشمنات میدونن به کجا حمله کنن

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
از بچگی عاشق ویولن زدن بودم و چشمامو میبستم و خودمو تو کنسرت درحال ویولن زدن میدیدم.هدفم اینکه اموزش ...

وای من یکی از ارزوهامه که ویولن یادمیگیرن ولی همیشه همه دلسردم میکنن نسیم جان خود ویولن الان قیمتش چنده و چقدر طول میکشه تا یاد بگیرم؟

لایک نکن دوست عزیز😑متشکرم
وای من یکی از ارزوهامه که ویولن یادمیگیرن ولی همیشه همه دلسردم میکنن نسیم جان خود ویولن الان قیمتش چ ...

دلسری ها همیشه هست منم وقتی تازه کلاس میرفتم بهم میگفتن نمیتونی باید از بچگی میرفتی و ساز سختیه،ساز بستگی به مارک داره ویولن از ۳۰۰ هزار داریم تا چند میلیون واسه شروع نیاز به ساز نو و حرفه ای نیست میشه واسه شروع با ساز دست دوم شروع کرد وقتی از مبتدی بودن خارج شدی ساز حرفه ای تر بگیری زمانم من خودم بعد ۵ سال حرفه ای زدن یاد گرفتم زمانش بستگی به تلاش و تمرین خودت داره ولی معمولا بین ۴،۵ سال حرفه ای شدن طول میکشه

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
ایشالا مشکلت حل میشه عزیزم ❤

قربونت عزیزم