saharrrrrrrr مدیر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 1629 عنوان سفر بهذشمال در آبان ماه ؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 2449 بازدید | 22 پست بچه ها کیا پاییز رفتن شمال،؟؟؟ خیلی سرده؟؟ خوش می گذرهالبته با بچه کوچکمبشه بگین تمامزندگی من👈🏻👈🏻. 👨🏻💼همسرم. 👦🏻پسرم. 🧒🏻دخترم. خدایا شکرت🙏 1398/07/05 | 15:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شمیم_66 عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 5153 سرماس در حد کاپشن پوشیدنه؟ نه سویشرت کفایت میکرد آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
saharrrrrrrr مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 1629 من دخترم ابان میره پنج ماه تمام سعیمو میخوام بکنم بهم بزنم سفرو سه بچه خیلی سخته اگ قبلا باهاشون جا ... دوتا بچه نه سه تا تمامزندگی من👈🏻👈🏻. 👨🏻💼همسرم. 👦🏻پسرم. 🧒🏻دخترم. خدایا شکرت🙏
saharrrrrrrr مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 1629 من دخترم ابان میره پنج ماه تمام سعیمو میخوام بکنم بهم بزنم سفرو سه بچه خیلی سخته اگ قبلا باهاشون جا ... مشکلم بچه ها نیست فقط می ترسم سرما بخورن تمامزندگی من👈🏻👈🏻. 👨🏻💼همسرم. 👦🏻پسرم. 🧒🏻دخترم. خدایا شکرت🙏
ناطوردشت عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 3816 ما دوسال پیش اول ابان رفتیمعالی بود، خیلی بهتر از عید و تابستونه، خیلیحتما حتما قبلش هوارو چک کن! تا لباس مناسب برداری ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقهبندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم. پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
saharrrrrrrr مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 1629 ما دوسال پیش اول ابان رفتیم عالی بود، خیلی بهتر از عید و تابستونه، خیلی حتما حتما قبلش هوارو چک کن ... خلوت تره بهتره فقط دوست ندارم بچه هام مریض شن تمامزندگی من👈🏻👈🏻. 👨🏻💼همسرم. 👦🏻پسرم. 🧒🏻دخترم. خدایا شکرت🙏
پرومتئا عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 5515 ما زیاد دریا نمیریآبغم به خاطر بچه یعنی وسط روز آفتابی نمیشه یه ساحل بریم بجه ها شن بازی کنند؟ جنگل که خیلی قشنگ میشه. رویاییه ولی خب با بچه ها شاید سخت بشه.اگه روز آفتابی پیدا بشه، شاید بتونین برین. آخه خیلی قابل پیشبینی هم نیست.
مامان_بهاااااار عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 56002 دوتا بچه نه سه تا اره بعد متدجه شدم دقیق ک خوندم نور بر تاریکی پیروز است💪
بهارخانم123 عضویت: 1397/06/29 تعداد پست: 542 عالیه پاییز هزار رنگ جنگل های شمال دو سال گذشته رو آبان و آدر ماه رفتیم خیلی خوب بوده&n ... کجا رفتید؟ میشه یه جای خوب معرفی کتید برای موندن؟ کلبه جنگلی و...