2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشت مرغمو بزار بپزه بعد یکم برنج بهش اضاف کن بعد ک گوشت پخت درش بیار سرد که شرد ریش ریش کن بعد هویج و سبزی رو به برنج اضاف کن الان نوبت گوشت با پیاز یکم تفتش بده گوشتم بهش اضاف کن بزار خوب جا بیفته

دستور تهیه:
  1. شیر را در قابلمه بریزید.

2. پیاز خرد شده را به شیر اضافه کنید.

3. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

4. کره را در یک تابه کوچک روی حرارت ملایم ذوب کنید.

5. آرد را کم کم به کره اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد را کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

6. یک فنجان از مخلوط شیر داغ را به تدریج به آرد اضافه کنید و مرتب هم بزنید که آرد گلوله نشود.

7. به هم زدن ادامه دهید تا سسی غلیظ حاصل شود.

8. سس حاصل را به شیر باقی‌مانده در قابلمه اضافه کنید.

9. خامه، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.

10. قارچ ورقه شده را به قابلمه اضافه کرده و فرصت دهید تا سوپ بجوشد و به غلظت مناسب برسد.

11. سوپ را در ظرف سرو بکشید و به صورت داغ نوش جان کنید.

تیکر تولد عشقمه فداش بشم الهی😗💞😙😻 من بچه ندارم😉😻😋

سوپ رشته درست کن 

پیازو رنده کن هویجو نگینی کن اب بریز روش بزار بپزه یکم که پخت سیب زمینی های نگینی ریز رو اضافه کن یکم بعدش که همشون پخت مرغ هایی رو که جدا پختی ریش کن اضافه کن آب مرغم اضافه کن یه قاشق کوچولو رب هم بزن رشته و سبزی هم باهم بریز که عطر تازگی سبزی بمونه البته سبزیش خیلی کم باشه قد یه مشت در اخرم نمک و یکم فلفل سیاه و ابلیمو اضافه کن سوپ شپا امادس 

اینو منو جدید یاد گرفتم خیلی خوشمزه میشه؛ سینه ی مرغو بزار قشنگ بپزه بعد هویجو نگینی کن بریز توش بعد قارچو تفت بده بهش اضافه کن چند ساعت که قشنگ پخته شدن پنیر پیتزا رو بهش اضافه کن تند تند هم بزن که قشنگ آب بشه بعد جو پرکو بریز توش آخریم سبزی سوپتو بهش اضافه کن، بعد سینه مرغو دربیار ریز ریز کن بریز توش 

به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
من اومدم یاد بگیرم چون فقط سوپ جوم خوب میشه

سوپ تره فرنگی رو گوگل کن خیلی خوشمزست 

سوپ قارچ و مرغ هم عالیه من خودم درست میکنم به بسته سوپ آماده قارچ هم قاطیش میکنم عالی میشه طعمش

سوپ کدو حلوایی هم پرخاصیته ولی من دوست نداری امتحانش کن

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد