2777
2789
عنوان

دوستانی که ارشد دولتی خوندن یا قبول شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو سرچ کن ببین تا چ رتبه ای روزانه قبول میشین مثلا رشته من تا ۱۰۰۰خورده ای شبانه بعد غیر انتفاعی&nb ...

اره درست میگی سیاهی لشکر زیاد داره اما من میخوام وزارت بهداشت یا دارویی بخونم یا بیوشیمی بالینی دولتی شهرمون که رتبه زیر ۵۰ میخواد ظرفیت پذیرشش هم تو شهرمون ۴ یا ۵ نفره این سختش کرده برام 

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫
نرم افزار و ای تی  ای تی با رتبه ۵۰۰روزانه ب سخخخخخختی میاره ب هزار نرسیده شبانه میشه  ن ...

رشته هایی که گرايش ندارن همينه منم حسابداری بودم اونم گرلیش نداره عده زیادی هم به خاطر بازار کار میان ارشد ش بگیرن واسه همین دست زیاده برای روزانه حتما باید سه رقمی بود 

رشته هایی که گرايش ندارن همينه منم حسابداری بودم اونم گرلیش نداره عده زیادی هم به خاطر بازار کار میا ...

بازم خوب از پسش بر اومدی

چقدر خوب تو دوماه خیلی عالی قبول شدی و خوندی  موفق باشی🌸سنجش تکمیلی اسم کتابه؟

سنجش تکمیلی مثل ندرسان شریف یه موسسه است که کتاب و ازمون داره برای مقاطع ارشد و دکتری

اره قبولی ارشد اصلا سخت نیست

خیلی فرق داره با کنکور کارشناسی اصلا سبک خوندن فرق داره

من خلاصه نویسی هم کردم و دو هفته اخر خلاصه هامو می خوندم

امیدوارم شهر و رشته دلخواهت قبول بشی

ارشد دوره ی کوتاه اما شیرینیه

سنجش تکمیلی مثل ندرسان شریف یه موسسه است که کتاب و ازمون داره برای مقاطع ارشد و دکتری اره قبولی ارش ...

مرسی عزیزم من هنوز شروع نکردم اما تصمیم داره دیگه کم کم شروع کنم انشالله که قبول شم

رشته هایی که گرايش ندارن همينه منم حسابداری بودم اونم گرلیش نداره عده زیادی هم به خاطر بازار کار میا ...

س رقمی برا روزانه کمه 

اما خوب رشته های کامپیوتر و حسابداری رشتهایی هستن ک بیرون هم میشه اموزششو دید بنطر من اشتباه میکنن ما ک رفتیم کدوم باغ بالا و کار رو داریم 

س رقمی برا روزانه کمه  اما خوب رشته های کامپیوتر و حسابداری رشتهایی هستن ک بیرون هم میشه اموزش ...

کلا به نظر من تغییر رشته در دوره ارشد باعث موفقیت نمیشه چون پایه اصولی افراد ندارن ولی متوجه نیستن میان بی خود جلوی پیشرفت بچه های همون رشته می گیرن