2777
2789

چند ساعت تو روز درس خوندین؟رشتتون چی بود و چی قبول شدین؟کدوم شهر ؟

بنظرتون برای شیمی کتابای مدرسان خوبه؟

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫
دوماه وقت گذاشتم روزی مفید ۵ ساعت من کتابای سنجش تکمیلیو گرفتم البته زیر شاخه علوم انسانی هست رشته ...

چقدر خوب تو دوماه خیلی عالی قبول شدی و خوندی 

موفق باشی🌸سنجش تکمیلی اسم کتابه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زبان..‌رتبه م ۲۴😍😍😍.بعدم من روزی ۳یا ۴ساعت مفید میخوندم.منابع از نت گرفتم تهیه کردم خوندم‌..تس ...

چقدر زرنگین همتون 

موفق باشی عزیزم 

ارشد اسونتره نسبت با کنکور؟

چ رشته ای؟

خشوبحالتون ما ک اینقدر رشتمون داغونه بجها از تابستون شروع میکنه از ۵ساعت تا ۱۴ساعت نزدیک به عید نوروز میخونن و تست میزنن کلاس و فیلم و ازمون شرکت میکنن اخرش هم دانشگاه های سطح پایین قبول میشن 

بستگی ب رشته هم داره اسی 

سه ماه روزی سه ساعت مفید البته زبان و یکی از درسای تخصصی به واسطه کارم اوکی بود شاخه علوم انسانی شهرستان روزانه میاوردم ولی چون متاهل بودم پردیس دانشگاه تهران رفتم البته سال 94 

سه ماه روزی سه ساعت مفید البته زبان و یکی از درسای تخصصی به واسطه کارم اوکی بود شاخه علوم انسانی شهر ...

پردیس باید شهریه داد؟

شیمی میاری چون گرایشها زیادن و. بچه ها پخش میشن مگر اینکه گرایش خاصی مد نظرت باشه

اره یا دارویی یا بیوشیمی بالینی میخوام

اما دارویی شهرمون نداره 😥خدا کنه امسال بیاره 

من شیمی ام 

برو سرچ کن ببین تا چ رتبه ای روزانه قبول میشین مثلا رشته من تا ۱۰۰۰خورده ای شبانه بعد غیر انتفاعی 

روزانه هم نهایت تا ۸۰۰خیلی ظرفیتها خوب باشه و... 

فک میکنم شیمی رشته ای هستش ک ظرفیتهاش بیشتره و دانشگاه های زیادی داره و بچهای این رشته بیشتر سیاهی لشکرن اگر بخونی 

چقدر زرنگین همتون  موفق باشی عزیزم  ارشد اسونتره نسبت با کنکور؟

ببین بستگی به خوندنت داره دیگه تازه من رشته م ادبیات بوده ها مترجمی نبودم...میخوندم یه دور بعد رفتم تست ها رو نگاه کردم دیدم وای اونجوری ک من میخونم نیست روش خوندنمو عوض کردم‌‌...شروع کنی به خوندن دستت میاد..