2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

3تاکابینت با سه تا کشو 900 تومن بعدش جای گاز و کشوهاشو وجای ماشین اینا 700 

دقییییق دقیق گفتم برات تازه دوماهه زدیمشون

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش

بنظرم بپرس هر کی چه جنسی و متری چند زده،چون اندازه آشپزخونه ها و جنس کابینتها متفاوته هزینه ایی هم که کردن متفاوته،من ام ادی اف زدم یکماه پیش متری ۱۱۰۰ گرفت،دستگیره با خودمون بود 

3تاکابینت با سه تا کشو 900 تومن بعدش جای گاز و کشوهاشو وجای ماشین اینا 700  دقییییق دقیق گفتم ...

کابینت داشتیم اینا کم بود اضافه کردیم😅

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش

15 تومن شد داخل کابینت فلز داش ام دی اف طرح ساده ولی خب تعداد کابینت امون زیاده

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
3تاکابینت با سه تا کشو 900 تومن بعدش جای گاز و کشوهاشو وجای ماشین اینا 700  دقییییق دقیق گفتم ...

پیش ساخته بود؟

از کربلا که امدی خواهی دانست فراق بهشت با ادم چه کرد!...،😔ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ❤️ممنونم حسین جانم ❤️