2777
2789
عنوان

سوال در مورد فلسفه دارم

121 بازدید | 13 پست

خانم ها اگه کسی فلسفه خونده. یا مطالعه ازاد داره. تو فلسفه ایرانی و حتی یونان منابع مشخصی در مورد روح و روان و بیماری های روانی بیان شده ؟ خیلی دوست دارم مطالعه کنم. ولی می خوام هدفمند باشه و بدونم کجا رو باید بخونم. چون فلسفه خیلی گسترده است. و خب نمیشه همش رو خوند. تا به مطلب مورد نظر رسید. از راهنماییتون متشکرم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا اونجایی ک از ابن سینا میدونم امراضش رو با درمانش یکسری داره ولی خیلی گنگ توضیح دادین اول از نظر پزشکی بررسی کنین بعد وارد فلسفه کنین

من از آن وقت که دربند  توام آزادم  
تا اونجایی ک از ابن سینا میدونم امراضش رو با درمانش یکسری داره ولی خیلی گنگ توضیح دادین اول از نظر پ ...

میشه بیشتر توضیح بدین. کدوم کتابش بیشتر به این مبحث نزدیکه؟ شما متخصص طب سنتی نوشتین هستین. میشه بگی زمینه فعالیتت چی هست. و چه مدرکی گرفتی ممنونم.

میشه بیشتر توضیح بدین. کدوم کتابش بیشتر به این مبحث نزدیکه؟ شما متخصص طب سنتی نوشتین هستین. میشه بگی ...

ببینین خوده ابن سینا فلسفه رو داخل پزشکی رد میکنه و جدا از هم توضیح میده ولی در مورد بیماریهایه اعصاب و مغز تو کتاب قانون در کتاب ۳ توضیح دادن فعالیتم عمومی بزرگسال هس مدرک دانشگاهی دارم

من از آن وقت که دربند  توام آزادم  
سلام بله عزیزم خواهش می کنم. 

ممنون ❤️

در مورد نامزدم میگم . ایشون خواستکار من بود و چون ظاهر و شخصیت و حتی شغلش مورد پسند من نبود، و از طرفی هم خودم کسی دیگه ای رو دوست داشتم و متاسفانه جدا شدیم و حالم خوب نبود . دو‌بار محترمانه جواب رد دادم ولی این اقا کوتاه نیومد و اینقد رفت و اومد و پیغام داد و کادو گرفت و محبت کرد که کم کم مهرش به دلم افتاد و نامزد شدیم.

حالا مشکلات من با ایشون 

من شخصیت خیلی زود جوش و احساساتی دارم . برام مهمه که توی زندگی زناشویی در مورد مشکلات صحبت و بحث کنیم تا به نتیجه برسیم ولی ایشون از بحث فراری هست و تنها کاری که میکنه سکوت هست و چند روز بیخبری . هر موقع ما سر یه موضع ساده اختلاف نظر داشتیم اینقد بی تفاوت رفتار کرده که من طاقت نیاوردم و کار به قهر و دعوا کشیده .

مشکل دومش دوستاش هستن. به دوتا از دوستای صمیمیش اجازه میده در مورد زندگی ما و شخص من نظر بدن ، بارها اومده گفته دوستم میگه از این بهتر واسه تو زیاده ولش کن . یا حتی حرفای بدتر .

مشکل سوم که تازگیا فهمیدم اینه که ایشون توی آخرین دعوا بهم گفت من توی سن پنج شیش سالگی از طرف پسر همسایه مورد آزار و اذیت ج قرار گرفتم و بعد از اون  اتفاق توی دنیای تاریک و تنهایی بزرگ شدم و برای همین از بحث کردن بیزارم . حتی با خانوادش هم رابطه گرمی نداره و به شدت از باباش شاکی هست همیشه . دلیل هم اینه که بین اون و خواهرش فرق گذاشته همیشه .

کلا برای دیدنم شور و شوق نداره حتی توی مسایل زناشویی هم شوقی نمیبینم .

تعجبم از اینه که آدمی که اونقدر برای داشتن من خودشو به زحمت انداخت الان چرا اینقد بی تفاوت سرد هست ؟ 

فقط میگه اگه جدا شی ازم . باعث شدی که یه پسر سالم و سر به راه تبدیل بشه به کثیف ترین مردی که با احساس همه ی زنا بازی کنه و لهشون کنه . 

ممنون ❤️ در مورد نامزدم میگم . ایشون خواستکار من بود و چون ظاهر و شخصیت و حتی شغلش مورد پسند من ...

عزیزم روش هایی که نامزد شما واسه نگه داشتن رابطه اش انجام میده، به دام انداختن شما تو تله های عاطفی هست. ادم با محبتی نیست ولی دل شمارو با محبت به دست اورده. این بزرگ ترین نشونه اش هست. با یه تله عاطفی دیگه ای یعنی تهدید می خواد شما رو از جدایی منصرف کنه. پس اول اینکه سعی کن تله هاش رو بشناسی. 

در مورد اینکه دوستاش در مورد زندگی شما و شخص شما نظر میدن نشون دهنده رفیق باز بودنش هست. و خب این نشون میده که ایشون شخص مستقلی نیست. و راه زیادی برای مستقل شدن داره. و باید رو شخصیتش کار کنه.

در مورد اینکه در کودکی مورد سو استفاده قرار گرفته. اگر صحت نداشته باشه که یکی دیگه از ترفندها و تله های عاطفی اش هست. ولی اگر حقیقت داشته باشه،مشکلات زیادی واسش ایجاد می کنه از نظر روحی و روانی و زندگی اجتماعی و بین فردیش. بهتره که به درمانش بپردازه. چون این موضوع قابل ترحم نیست. و بهتره درمان بشه. نه ترحم. و البته اثرات سؤ اش برای شما زیاد خواهد بود. 

در مورد اینکه این اقا با ملاک های شما هم خوانی نداره و شما با ایشون نامزد هستید. میتونه در رابطه تون مشکلاتی رو بوجود بیاره. که خودتون هم تجربه اش کردید. 

در مورد تموم نکردن بحث؛ گرم نبودن در رابطه، و بقیه این دست موضوعات حتما متوجه شدید که بهانه تراشی سعی در حل نکردن موضوعات داره. و این از نداشتن شخصیت مستقل و ابهامات شخصیتیش که خودش بیان کرده نشات میگیره. 

در اخر تصمیم گیرنده خود شمایی. من برداشت هایی که از صحبت هات می تونم داشته باشم. بیان کردم. اگه بازم سوالی داشتی من در خدمتم عزیزم.

عزیزم روش هایی که نامزد شما واسه نگه داشتن رابطه اش انجام میده، به دام انداختن شما تو تله های عاطفی ...

ببخشید خیلی وقتتون رو میگیرم . من چند روز پیش نهایتا به خانوادم و نامزدم اعلام کردم که تصمیمم به جدایی جدی هست و از نظر من همه چی تمومه . این اقا هیچ عکس العملی  نشون نداد ، گرچه این رفتارش دور از انتظار نبود ، 

ولی میدونید بعد از چند روز بیخبری و جدایی و اتمام حجت چه پیغامی به من داده ؟ 

این دقیقا متنی هست که برام فرستاده ، براتون کپی میکنم همین جا و عذر خواهی میکنم اگه مناسب نیست ولی واقعا برام پر از ابهام شده که تو سر این آدم چی میگذره ؟ 

خیلی بیشعوری خیلی زیاد. تو سی نه هات عملی بود ولی به من به دروغ گفتی نیست 😂😂. اینقد به حماقت خودم خندیدم که نگو . اخه چقد تو بیشرف و دروغگویی ،  اصلا ناراحت نیستما فقط خندم میگیره که چقد سر کار بودم . 😂🤣🤣

این حرفایی که نوشته خودش میدونه واقعیت ندارن ولی ببینید به جای اینکه پیگیر داستان جدایی باشه و سعی کنه منو متقاعد کنه به اینکه رابطمونو درست کنیم . ببینید چه خزعبلاتی که اصلا واقعیت نداره رو برام نوشته .

واقعا برداشت شما از این پیغامش چیه ؟ اگه دوسم داره چرا پیگیر نیست و به‌ جاش این رفتارو میکنه . اگه هم دوسم نداره چرا نمیره رد کارش 

باز هم ممنون 

ببخشید خیلی وقتتون رو میگیرم . من چند روز پیش نهایتا به خانوادم و نامزدم اعلام کردم که تصمیمم به جدا ...

پیامت رو خوندم عزیزم. گاهی اوقات ادم ها عشق و دوست داشتن رو بلد نیستن. اون چیزی که بلدن خواسته خودشون هست. ایشون دلش نمی خواد این رابطه تموم بشه ولی این به معنی عشق نیست. شاید هیچ کسی رو هیچ وقت نتونه دوست داشته باشه. ولی دلش هم نمی خواد تنها بمونه. این دلیل رفتاراش هست.