2777
2789

پسرم حساسیت داره دکتر براش شیر خشک Elecar نوشته نتونستم پیدا کنم 

از کجا تهیه کردید ؟ تاثیرش چطور بود ؟

🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷

سلام

دختر من الکر میخوره.

اگه تهران هستید فقط داروخانه ۲۹ فروردین توزیع میکنه.

شنبه تا چهارشنبه ساعت ۹ تا ۵ و پنج شنبه ها ساعت ۹ تا ۱۲

فوق تخصص آلرژی یا گوارش باید تجویز کنن و شما یا دکتر تو سایت متابولیک ثبت نام کنید.

بعد از ثبت نام یه کد بهتون داده میشه. با اون کد به همراه نسخه و مدارک شناسایی نوزاد و پدرش میتونید هر ماه شیر رو از داروخانه تحویل بگیرید.

هر چند وقت یکبار دوباره دکتر باید بهتون کد بده.

سلام دختر من الکر میخوره. اگه تهران هستید فقط داروخانه ۲۹ فروردین توزیع میکنه. شنبه تا چهارشنبه س ...

ممنون که جواب دادین 

ا اینقدر استرس دارم نمیدونم چکار کنم 

تا الان 6-7 شبر خشک عوض کردم الکر جدید براش گرفتم یه رژیم سخت هم دارم که اگر رژیم نداشته باشم شیر خودم هم بهش نمیسازه 

شما چند وقت این شیر میدید چند وقت بعد شروع علائم بهتر شد 

شیر خودتون هم میدید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون که جواب دادین  ا اینقدر استرس دارم نمیدونم چکار کنم  تا الان 6-7 شبر خشک عوض کردم ...

ان شاالله بهش میسازه.

دخترم تا ۱۳ ماهگی شیر مادر میخورد و رژیم داشتم.

بعد یه هفته پپتی جونیور تست کردم بهش نساخت.

بعد هم الکر که خدا رو شکر بهش ساخت.

ممنون که جواب دادین  ا اینقدر استرس دارم نمیدونم چکار کنم  تا الان 6-7 شبر خشک عوض کردم ...

بعد از الکر خدا رو شکر رفلاکس و بی قراری اش خیلی بهتر شد. البته هنوز هم نکسیوم میخوره.

بعد از ۳-۴ روز هم اسهالش قطع شد.

ولی هنوز رژیم داره.

بعد از الکر خدا رو شکر رفلاکس و بی قراری اش خیلی بهتر شد. البته هنوز هم نکسیوم میخوره. بعد از ۳-۴ ر ...

ممنون عزیزم .

وقتی میبینم بچه ها خوب شدن آرامش میگیرم 

من فعلا با 30 سی سی شروع کردم نمیدونم چند وقته میشه فهمید شیر خشک بهش ساخته یا نه 

شما چند سی سی میدید؟چطور شروع کردید؟