2777
2789
عنوان

خانمایی که تو عقد جدا شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1629 بازدید | 198 پست
اخه تازگیا شنیدم پیغام فرستادن بیا بهت ۲۰ تومن بدیم از شکایتت صرف نظر کن

وقتي تموم شده طلاقتون روهم گرفتين ديگه كدوم شكايت مگه همه چي باطل نميشه

😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘
من تو عقد جدا شدم ولی چون خیلی طالب جدایی بودم هیچی نگرفتم طلاهامم پس دادم پول محضرم خودم دادم که تم ...

اخه من نمیخواستم جدا شم خودش گفت نمیخوامت همه چیو انداخت گردن من حتی تو دادگاه هم نیومد چقد بدبختی کشیدم دو سال برو بیا پول وکیل اونم رفته داره خوشیشو میکنه بیشعور ایندمو تباه کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف منم فراریه هیچی نداده  مهریه هم دیگه حکم جلب نداره به درد نمیخوره ک چطور طلاق گرفتی خودت در ...

جدی واسه مهریه دیگه حکم جلب نمیدن؟ نفقه چی؟ من دوسال طول کشید تا بهم حکم طلاق دادن 

وقتي تموم شده طلاقتون روهم گرفتين ديگه كدوم شكايت مگه همه چي باطل نميشه

نه عزیزم پرونده نفقه و مهریه بازه هنوز اونم فراریه میدونه تا بیاد اینجا جلبش میکنم بدهکاره دیگه از نظر قانون

جدی واسه مهریه دیگه حکم جلب نمیدن؟ نفقه چی؟ من دوسال طول کشید تا بهم حکم طلاق دادن 

نه مهریه اگه چیزی به نامش نباشه یا حقوق نداشته باشه هیچی از دستت نمیاد الان طرف من 4ساله مهریه و نفقه نداده  نفقه هم خیلی سخت شده حکم جلب گرفتن ضامن و فیش حقوقی اینا میخاد😳

من تو عقد جدا شدم ولی چون خیلی طالب جدایی بودم هیچی نگرفتم طلاهامم پس دادم پول محضرم خودم دادم که تم ...

عزیزم بعد طلاقت هم خواستگار داشتی؟ اگر داشتی این جریانو بهشون گفتی برخوردشون چطور بوده

نه مهریه اگه چیزی به نامش نباشه یا حقوق نداشته باشه هیچی از دستت نمیاد الان طرف من 4ساله مهریه و نفق ...

وای چه بد من خیلی وقته نرفتم دادگاه نمیدونم قوانین چطوری شدن من اون موقها میرفتم خیلی راحت بهم جلب میدادن همچین چیزایی نبود اصن یکبارم جلب سیار گرفتم واسه یک شهر دیگه 

ازدوباره ازدواج کردی؟؟؟

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
درخواست طلاقت درمورد چی بود؟ یعنی چی گفتی به قاضی

راستش نمیدونم کارای اولیشو وکیلم انجام داد من اصن حضور نداشتم اولش با اجرا گذاشتن مهریه و نفقه شروع کرد وکیلم بعد دیگه مراحلش طی شد انقد احضاریه فرستادن واسش که نیومد منم درخواست طلاق دادم که اونم چون حاضر نشد دیگه غیابی بهم دادن رفتم محضرخونه طلاق گرفتم  

وای الهی بگردم چقد بد چرا بعد ۴ سال نتونستی طلاق بگیری اخه 😔 از یه راهی وارد شو بهت حکم بدن 

خیلی سخت شده طلاق از طرف خانوم 6جلسه مشاوره رفتم تا نامه دادن که تازه برم درخواست طلاق بدم واسه مشاوره 5ماه تو نوبت بودم