2777
2789
عنوان

خانما بیاین بحث کتککاری منوشوهر خائنم

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 54 پست
وای خدا ترس برم داشت آخه دوستو پارتی زیادم داره

نه عزیزم ، هیچ چیزی مهریه ی شما رو باطل نمیکنه ، حالا مثلا یه سیاهی کوچولو دیگه چیه زیر چونه ، ولی کلا همیشه نه با شوهر باهمه مواظب رفتارمون باید باشیم ، زود عصبانی نشیم یخورده کنترل ، اصلا نگران نباشید ، هیچی نمیشه انشالله

سلام😊 
دلم ازش سیاه شده ازش نفرت دارم مردی ک برگرده ب زنش بگه ج .ن .د .ه اونم منی ک حتی با داداش های خودشم ...

وای منم دوسال عاشق هم بودیم سر این حرفوکاراش ی هفتس بهم خورده همش زیر سر اون بود الان میگه تومقصری من شدم آدم بده😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم ، هیچ چیزی مهریه ی شما رو باطل نمیکنه ، حالا مثلا یه سیاهی کوچولو دیگه چیه زیر چونه ، ولی ک ...

دوساله کنترل میکنم خودمو بخدا هرچز بحث و دعوا پیشومد من سایلنت بودم

الان انگار دیونه شدم

دیگه شدم مثل مردای عصبی

دوساله کنترل میکنم خودمو بخدا هرچز بحث و دعوا پیشومد من سایلنت بودم الان انگار دیونه شدم دیگه شدم ...

عزیزم ، پیش میاد ، انشالله این بار آخر بود و بحق همین شب جمعه زندگیتون به روشنی روز میشه ، میدونستید از غروب پنج شنبه تا اذان صبح جمعه انشاله دعاها براورده میشه ، از دست ندید دعا کنید و انشالله خوشبختیتون رو از خدا بخواهید 

سلام😊 
ممنونم خواهری بخدا قصدم زندگی کردنو کوتاه اومدنه دعا کن اونم اروم شه

انشالله بحق مهر خانم فاطمه ی زهرا و اقا امیرالمومنین زنوگیتون پر از شادی و نور و معنویت بشه گلم . روزی ۲۱ بار ناس و ۲۱ بار فلق  رو بخونید و هدیه کنید به حضرت زهرا و آقا امیرالمونین ، انشالله که نتیجه اش رو بزودی و خوبی میبینید ، سعی کنید همیشه این کار رو بکنید و برای یه مدت کوتاه نباشه . سوره ی تحریم هم ۲۱ بار خوندنش برای رفع مشکلات خانوادگی انشالله در حد معجزه هست ، اگر تونستید اون رو هم بخونید ، البته دیگه این تکرار نداره یعنی همون یکروز که ۲۱ بار بخونید کافیه روزهای بعد نمیخواد 

سلام😊 
ندیدمش بخدا پلید نیستم همیشه خدا فقط گوش دادمو چیزی نگفتم که بهتر شه ولی بدتر شد کارش رسید ب کتکک ...

نه شوهرتو گفتم

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک تَرَک هی همه شب بند مزن چینی دلشکسته را@