نه عزیزم ، هیچ چیزی مهریه ی شما رو باطل نمیکنه ، حالا مثلا یه سیاهی کوچولو دیگه چیه زیر چونه ، ولی کلا همیشه نه با شوهر باهمه مواظب رفتارمون باید باشیم ، زود عصبانی نشیم یخورده کنترل ، اصلا نگران نباشید ، هیچی نمیشه انشالله
دوساله کنترل میکنم خودمو بخدا هرچز بحث و دعوا پیشومد من سایلنت بودم الان انگار دیونه شدم دیگه شدم ...
عزیزم ، پیش میاد ، انشالله این بار آخر بود و بحق همین شب جمعه زندگیتون به روشنی روز میشه ، میدونستید از غروب پنج شنبه تا اذان صبح جمعه انشاله دعاها براورده میشه ، از دست ندید دعا کنید و انشالله خوشبختیتون رو از خدا بخواهید
انشالله بحق مهر خانم فاطمه ی زهرا و اقا امیرالمومنین زنوگیتون پر از شادی و نور و معنویت بشه گلم . روزی ۲۱ بار ناس و ۲۱ بار فلق رو بخونید و هدیه کنید به حضرت زهرا و آقا امیرالمونین ، انشالله که نتیجه اش رو بزودی و خوبی میبینید ، سعی کنید همیشه این کار رو بکنید و برای یه مدت کوتاه نباشه . سوره ی تحریم هم ۲۱ بار خوندنش برای رفع مشکلات خانوادگی انشالله در حد معجزه هست ، اگر تونستید اون رو هم بخونید ، البته دیگه این تکرار نداره یعنی همون یکروز که ۲۱ بار بخونید کافیه روزهای بعد نمیخواد