اگ خواستید ازدواج کنید حتما طرفتون بشناسید الکی جواب بله ندید تا میتونید برید و بیاید تا همو بشناسید مشاوره برید از من ب شماها نصیحت تو دوران عقد و نامزدی رابطه کامل نداشته باشید .بخدا نمی خام نصیحت کنم ولی ی چیزای هست ک دارم میگم بهتون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الکی شوهر نکنید خودتون خیلی دست بالا بگیرید ب مرد جماعت نباید رو داد
کاملا موافقم با شما
من مشکلم اینه که کلا از ازدواج کردن میترسم
انقد انگیزه پسرا از ازدواجو میبینم وحشت میکنم.
دو سال پیش افسردگی شدید گرفتم توام با وسواس فکری. میخواستم خودکشی کنم. پارسال درمانم رو شروع کردم و الان حالم خوبه. الان یه مدت هست که سر کار نمیرم و روزی چند دقیقه میام نی نی سایت و سعی میکنم تبادل نظرها رو بخونم و ازشون یاد بگیرم. اگر هم خودم در اون زمینه تجربه ای داشته باشم نظر میدم. قطعا تخصصی نیست😉ولی شاید گره ای از زندگی کسی رو باز کنه یا حداقل جور دیگه ای به مساله زندگیش نگاه کنه
منم همین جور بودم .اما نمیدونم چرا شوهرم ب دلم نشست .حالا دیگ ازش متنفرم😔😔😭😭😭
چرا چی شد بدتون اومد ازش
دو سال پیش افسردگی شدید گرفتم توام با وسواس فکری. میخواستم خودکشی کنم. پارسال درمانم رو شروع کردم و الان حالم خوبه. الان یه مدت هست که سر کار نمیرم و روزی چند دقیقه میام نی نی سایت و سعی میکنم تبادل نظرها رو بخونم و ازشون یاد بگیرم. اگر هم خودم در اون زمینه تجربه ای داشته باشم نظر میدم. قطعا تخصصی نیست😉ولی شاید گره ای از زندگی کسی رو باز کنه یا حداقل جور دیگه ای به مساله زندگیش نگاه کنه
اولا درک نداره خ قشنگ بی احترامی میکنه .بعدشم چند سال ما ازدواج کردیم همش از خانوادم بد میگه دست ب زن داره عصبیه .خ بهم محبتم میکنه ولی از چشمم افتاده.