2777
2789
عنوان

زندگیه من(خیلیاتون خوندین برای اونایی میزارم که نخوندن)

| مشاهده متن کامل بحث + 22963 بازدید | 375 پست

کم کم پدر شوهرم رفت دنبال گرفتن وام ازدواج وام و گرفت و فرستاد برای امیر تا یه خونه اجاره کنه سه روز بعد امیر خبر گرفتن یه خونه نقلی بهم داد انگار روی ابر ها بودم تو دلم هزار بار شکر میکردم و احساس میکردم اینبار خدا بهم روکرده 

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

ولی از اونجا که جهازیه نداشتم به مشکل خوردیم که مادر امیر دو تا فرش که جهاز خودش بود بهم داد با چند دست ظرف و ظروف یک دست رختخواب کهنه وقتی این اساسو دیدم ته دلم یه غمی نشست ولی با یاد اوری این که از خونه پدریم نجات پیدا کردم و پیش امیر میخوام زندگی کنم  همه غصه هام دود شد رفت هوا

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از چند روز امیر برگشت تا اساس و ماشین بگیره و منم با خودش ببره با برگشتن امیر انگار روح منم به جسمم برگشت انقدر خوشحال بودم که برای خودمم هم عجیب بود...امیر رفت از سمساری یک یخچال کهنه و یک گاز خرید و توی وانت بار کرد و خودمون راهی شهر غربت شدیم

صبح زود رسیدیم از دیدن خونمون ذوق کرده بودم دیگه شده بودم خانوم انقد غرق خوشحالی بودم که اصلا به این فک نمیکردم که مثل زن های بیوه بدون پوشیدن لباس عروس و جشن و...یا حتی گرفتن دعای خیر پدر اومدم خونه بخت

کم کم خونمونو چیدیم هر روز صب امیر میرفت سر کار و من با حسرت و خوندن ایت الکرسی براش راهیش میمردم پشت پنجره وایمیستادم تا سوار سرویس بشه و تا ماشین از دیدم محو نمیشد از سر جام تکون نمیخوردم و نگاش میکردم 

کمـکم اشپزی یاد گرفتم هر روز برای شوهرم غذا درست میکردم بهترین ارایشو میکردم براش ولی کم کم انگار صوت پایان خوشبختی من داشت به صدا در میومد امیر از این رو به اون رو شده بود با کوچکترین حرکتم جنجال درست میکرد 

با خودم گفتم شاید فشار زندگی که روشه این جورشده تصمیم گرفتم من هم باهاش برم سر کار تا کمک خرج بشم و کم کم وسیله های خونمونو عوض کنم چو هر وقت کسی درمونو میزد من از شرمم فقط لایه درو باز میکردم ـ...شب بود که امیر اومد دوباره براش ارایش کرده بودم سفره دونفره انداخته بودم و با گلای خشک شده تزئن کرده بود م از در که وارد شد یه نگاه سرسری به انداخت و سلام داد لباسشو عوض کرد اومد سر سفره با لبخند غذا براش کشیدم با بی حوصلگی بشقابو ازم گرفت و جوری گذاشت جلوش که یکم از برنجاش ریخت تو سفره بهشگفتم امیرم خسته ای میدونم عزیزم غذاتو بخور بعد بهت میخوام یه چیزی بگم

با تشر گفت همین الان بگو هرچی میخوای بگی بعد شام میخوام بخوابم گفتم امیر با صاحب شرکتتون حرف بزن ببین قبول میکنه منم بیام باهم کار کنیم هنوز جملم تموم نشده بود که از شدت  سیلی که بهم زد پخش زمین سدم  بعد سفره بود که بلندش کرد و وهمه ظرفهار و شکوند انقد شوکه شده بودم که هیچ عکسالعملی نتونستم نشون بدم 

بعد از شکستن ظروف حالا دوباره نوبت من بود باهر ضربه ای که ازش میخوردم یاد کتک های مادرم میوفتادم ولی سدت ضربه هایی که امیر بهم میزد کجا و کتک های مادرم کجا انقد کتکم زد که اخر سر خسته شدو از نفس افتاد

وقتی رفتم جلو اینه ارزوی مرگ کردم برای خودم این تصویر روبه روم برام غریبه بود کل ارایشم تو صورتم پخش شره بود لب پاره شده بودو رژ و خون باهم قاطی شده و تازیر گردنم امده بود لباسی که براش پوشیده بودم تو تنم تیکه و پاره شده بود با دیدن خودم هق هقم بند نمیومد اینه هم با من غریبه بود چون فقط ظاهرمنو نشون میداد و شاهد بود ولی از دلم خدا با خبر بود که چه اتیش و طوفانی توش به پا بود

اونشب رفتم حموم و از ته دلم زیر اب فقط خدارو صدا زدمو پریه کردم تاوان کدو گناه نکردمو داشتم میدادم......اونشب من تو اتاق خواب خوابیدمو امیر با یه پتو و بالش تو حال...صب شد بلند شد بره سر کار ولی من دیگه برا بدرقه اش بلند نشدم دیگه امیر امیر سابق نبود که من براش بخوام کاری کنم

بعد از رفتنش از اتاق اومدم بیرونبا دیدن اوضاع خونه دنیا درد دلم تازه شد ولی شروع کردم به جمع و جور کردن دیگه دلو دماغ ارایش و غذا پختن نداشتم میدونستم امیر بیرون شیکمشو سیر میکنه و میاد شام هم درست نکردم وقتی صدای پاشو از راه چله شنیدم رفتم تو اتاق و درو بستم بعد از چند دیقه در اتاقو باز کرد و اومد تو 

تو دستش یه شاخه گل بود اومد پیشم نشست و گفت باهات حرف دارم قول بده که زیاد خودتو ناراحت نکنی وقتی تو چشاش نگاه کردم کل بدنم از سرد بودن نگاش یخ بست دلم به شور افتاد که لب زدو شروع کرد گفت فریماه من تو رو دوست دارم ولی باید حقیقتیو بهت بگم