2777
2789
عنوان

بخارشور

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 20 پست
چرا براسرامیک و مبلا استفاده نمیکنی نفروشش ،این روزا چیزی نمیشه خرید

عزیزم مستاجرم واقعا جاشو ندارم یماه دیگه هم جا به جایی دارم . مبل هم ندارم که ازش استفاده کنم . بخاری ندارم میخوام پولش بدم یه بخاری ک واجب تره

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚

از کجا خریدیش؟منم تو نت گشتم پیدا نکردم.ولی بنظرم حیفه نفروشش.زیر ۷۰۰_۸۰۰تومن فک نکنم باشه البته مارکای مختلف فرق داره اینو که من هرچی گشتم ندیدم مارکشو

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا خریدیش؟منم تو نت گشتم پیدا نکردم.ولی بنظرم حیفه نفروشش.زیر ۷۰۰_۸۰۰تومن فک نکنم باشه البته مار ...

اونموقع یعنی ۵.۶ سال پیش همدان خریدم با کل جهیزیم قیمتش سرجمع شد دیگه یادم نمیاد این چندبود. نمیدونم چرا مارکش نیس لعنتییییییی

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
اونموقع یعنی ۵.۶ سال پیش همدان خریدم با کل جهیزیم قیمتش سرجمع شد دیگه یادم نمیاد این چندبود. نمیدونم ...

مارکه لهنتی ای ددره لامصب منم اعصابم خورد شد رفتم دیجی کالا گشتم نبود خواهر 

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  
مارکه لهنتی ای ددره لامصب منم اعصابم خورد شد رفتم دیجی کالا گشتم نبود خواهر

قربونت عزیزم مرسی زحمتت دادم 😍