لیلی۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 260 عنوان خانوما توروخدا یه لحظه بیاین تیر کشیدن تخمدان ها توی ۵ هفته ۶هفته 102 بازدید | 10 پست طبیعیه یا خطرناکه خیلی میترسم بعضی وقتا تخمدان سمت چپ بعضی وقتا سمت راست اونقدر شدید نیست ولی تیر میشکه شماهم اینطور بودین؟ 1398/07/04 | 18:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryam7887 عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 2959 جا باز میکنه نگران نباش خدایا کمکم کن یادم فراموش کنم با اعتمادم چیکارکرد😔
رونیکااا عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 4039 کاملا طبیعیه سلام دوستم بزن رو امضام عکس یلدامو ببین اگه خوشت اومد رای بده ب
هدی9174 عضویت: 1394/05/18 تعداد پست: 9175 طبیعیه نگران نباش من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
پری۶۶۷۳ عضویت: 1397/06/28 تعداد پست: 5306 طبیعی هست تا سه ماه اول دردهای این مدلی زیاد داری دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
دختررویایی_ها عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 9927 گلم چراقسم میدی گناهه؟ باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂خدایا جوانمرد کیه 😯چرا ازهمه جاباخبره😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیمکاش اینستاگرام نابودبشه ترامپ اخراج بشه مرگ بر آمریکا و اسرائیل و انگلیس داعش حیوونه درنده چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبا😂😂😂😂😆😅👹👺👺👺👹👻💀👀👾👽اینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیارید مچ دست میگیرید انشاالله یکی مچتونوبگیره😏😏انتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم 😬اونها😂😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂😂😂
لیلی۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 260 جا باز میکنه نگران نباش شماهم همیطور بودین من خیلی میترسم چون طبق اخرین پری باید ۶هفته میبودم بعد ک رفتم گفت ۴هفته ایی
maryam7887 عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 2959 شماهم همیطور بودین من خیلی میترسم چون طبق اخرین پری باید ۶هفته میبودم بعد ک رفتم گفت ۴هفته ای ... وای نه دکترت چی گفت گفت طبیعیه شاید لقاحت دیر انجام شده خدایا کمکم کن یادم فراموش کنم با اعتمادم چیکارکرد😔
لیلی۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 260 وای نه دکترت چی گفت گفت طبیعیه شاید لقاحت دیر انجام شده اره گفت چون پریودیات نامنظم بوده شاید لقاحت دیر انجام شده باز ازمایش بتا دادم بتام خوب بود خداروشکر گفت بازم چند وقت دیگه بیا شما دعاکنید تا وقتی میرم قلب کوچولوش تشکیل شده باشه
لیلی۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 260 گلم چراقسم میدی گناهه؟ ببخشید واقعا نمیدونم چی میگم خداببخشه
دختررویایی_ها عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 9927 ببخشید واقعا نمیدونم چی میگم خداببخشه خداببخشه گلم من کیم 😊 باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂خدایا جوانمرد کیه 😯چرا ازهمه جاباخبره😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیمکاش اینستاگرام نابودبشه ترامپ اخراج بشه مرگ بر آمریکا و اسرائیل و انگلیس داعش حیوونه درنده چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبا😂😂😂😂😆😅👹👺👺👺👹👻💀👀👾👽اینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیارید مچ دست میگیرید انشاالله یکی مچتونوبگیره😏😏انتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم 😬اونها😂😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂😂😂