2821
2789
عنوان

تیرویید نوزاد

304 بازدید | 17 پست

دوستان از دخترم روز پانزدهمش ازمایش تیرویید از کف پا گرفتن بعد گفتن لب مرزه 4  برید وریدی بدید بیستو‌سه روزگی وریدی دادیم جوابش شده3.1 الان کمه؟؟؟؟؟توروخدا اگر کسی اطلاعات داره بگه خیلی نگرانم

خدایا به دلم آرامش بده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم عزیزم من تجربه ای ندارم خودت توبارداری تیرویید داشتی؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
آره توی بارداری کم کار شد

اخه منم توبارداری پرکاری تیرویید گرفتم هنوز جواب ازمایش پسرم نیومده استرس دارم...

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
سلام عزیزم نرماله نگران نباش 

سلام گلم خوبی ،من دخترم تو ۵روزگی پاشنه ش شد ۵.۳گفتن بریم تکرار کنیم تکرار کردیم نرمال بود و دیگه بهمون نگفتن بریم الان سه ماهشه بنظرتون بازم لازمه ببرمش ازمایش؟

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓
سلام گلم خوبی ،من دخترم تو ۵روزگی پاشنه ش شد ۵.۳گفتن بریم تکرار کنیم تکرار کردیم نرمال بود و دیگه به ...

سلام عزیزم

واسه پسر منم بار اول ۵ بود و بار دوم ۳ و یک دهم و گفتن نرمال 

منتها من چون یه بچه فلج مغزی دارم خیییلی خیییلی حساس و نگران بودم و خودم رفتم ازش آزمایش وریدی گرفتم و دارو براش شروع شد

*البته الان اصلا قصدم ترسوندن شما نیست، فقط سوالتون رو جواب دادم، شایدم من کم شانس بودم *

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
سلام عزیزم واسه پسر منم بار اول ۵ بود و بار دوم ۳ و یک دهم و گفتن نرمال  منتها من چون یه بچه ...

ممنونم گلم از جوابتون ،انشالله به حق امام حسین بچتون شفا پیدا کنه و سلامت باشن ،پس یه ازمایش میبرمش ممنون که جواب دادی

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

سلام عزیزم یه سوالی داشتم

شما ازمایش وریدی برای تیرویید نوزادتون دادید قبلش ناشتا بود تا ۲ساعت ؟اخه من نمیدوستم قبلش شیر دادم

الانم هرکی ی جوابی میده نمیدونم چه کنم

اگ کم کار شه چقدر وقت داریم دارو شروع کنیم؟ بچه سالم میمونه؟؟؟؟😭

هرچه درمان زودتر شروع بشه بهتره گلم نگران نباش 

بچه چندوقتشه تی اس اچ چنده؟؟

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**