2777
2789

کشتید مارو با این استخدام....بخدا الکیه همش الکیه شماهارو قبول نمیکننن الکی خودتونو نکشید واسه اموزش پرورش از قبل استخدام کرده.

خودم مقل چی از جن میترسما..👹👹😈😈👺👺ساعت دو شب داشتم کاربری جدید میساختم  به جن فکر میکردم 😱👾💀👻👽 اسمم شد جن💀😱خودمم ترسیدم پاشدم بخوابم کل بدنمو بردم زیر پتو که پاهامو نگیره😨 😨😨😨خلاصه حلالم کنید اگه یه لحظه موهای تنتون  سیخ شد از ترس و اطرافتونو نگاه کردید👻 ولی ازین به بعد پشماتونو بزنید خوب نیست یه خانوم با کمالات پشم داشته باشه..باردارا حلالم کنیدا 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کشتید مارو با این استخدام....بخدا الکیه همش الکیه شماهارو قبول نمیکننن الکی خودتونو نکشید واسه اموزش ...

کلا ناامیدم کردی 

هستیه من اونیه که قلبمو باهاش تقسیم کردم دخترم هستی من 

ببخشید منم میخوام شرکت کنم باید برم کافی نت؟

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍
رشتت چیه؟؟ اره من بانک شرکت کردم ولی نخوندم آسون بودن اونا ولی سنجش چون قراره آموزش و پ برگزار کنه س ...

علوم تربیتی 

ببخشید منم میخوام شرکت کنم باید برم کافی نت؟

اره دفترچشو بخون ازانترنت سرچ کن مدارکتو ببر برو کافی نت 

من چندبار شرکت کردم با اینکه فرزند جانبازم هیچ خبری نشد،ولی تو همین حین متوجه شدم ک خیلیا بدون آزمون قبول میشن یعنی گزینه پ،بعدشم درصد خیلی کمی از آزمون قبول میشن 

لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹
کشتید مارو با این استخدام....بخدا الکیه همش الکیه شماهارو قبول نمیکننن الکی خودتونو نکشید واسه اموزش ...

مردمو ناامید نکن!

همه دوستای من با همین ازمونا استخدام شدن

بدون پارتی و سهمیه

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!

[QUOTE=106093492]من چندبار شرکت کردم با اینکه فرزند جانبازم هیچ خبری نشد،ولی تو همین حین متوجه شدم ک خیلیا بدون آزمون ...[/QUOTتوروخدا یعنی شماسهمیه هم دارین ولی بازم برنداشتن 

نمیدونم ایندفعه شانسمو امتحان میکنم شاید خداهم بشه پارتیه ما چون واقعا ماپارتی نداریم پولی هم نداریم که رامون پارتی کنن