2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بخدا   اصلاذاز مهمون روز تعطیلی خوشم نمیاد   برنامه ی روتین زندگیم بهم میخور ...

دقیقا من جمعه دوس ندارم زود بلند بشم و مشغول مرتب کردن و آشپزی باشم...

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
من بدبخت چی بگم که خانواده شوهر هرهفته روی سرم اوار میشن با این وضع بارداریم

وای چقدر بی ملاحظه اند بخدا    امان از این قوم شوهر  بی ملاحظه   آدم لجش میگیره ازشون  

بدم میاد از مهمونی دادن، کلی باید زحمت بکشی قبل و حین و بعد اومدن مهمون

میشه واسه باز شدن بخت خواهرم و همه ی جوونا یه صلوات بفرستین😘                                                   هرکی تو امضاش گفته صلوات بفرستین واسش صلوات می فرستم فقط اعلام نمی کنم

[QUOTE=106084884]وای چقدر بی ملاحظه اند بخدا    امان از این قوم شوهر  بی ملاحظه   آدم لجش می ...[/QUOTEبخدا مادرش میره خواهرش میاد خواهرش میره خالش میاد پدرشوهرمم که به یک بهانه ای هرهفته خودشو میرسونه دیگه خسته شدم از دستشون شوهرمم اصلا درک نمیکنه که من باردارم

[QUOTE=106084884]وای چقدر بی ملاحظه اند بخدا    امان از این قوم شوهر  بی ملاحظه   ...

چقدر بده این اخلاقشون   کاش یکی بهشون حالی کنه  طفلی بارداره به استراحت نیاز داره  

چقدر بده این اخلاقشون   کاش یکی بهشون حالی کنه  طفلی بارداره به استراحت نیاز داره&nbs ...

بچه های خواهر شوهرم وقتی میان کل زندگیمو به گند می کشن بعد مادرشوهرمم میگه فدای سرشون که وسایل خراب بشه بچه ها فقط خوش باشن