2777
2789
عنوان

خانومای آرایشگر یه لحظه

189 بازدید | 25 پست

من امروز رفتم آرایشگاه خدایاشکرت دست آرایشگره رو شد برام میخواستم اونجا هاشور کنم....رفتم ابرومو برداره یه خانومی اومده بود برای تتو بعد کارش به دستیارش گفت برو سوزنو بشور🤭🤭😞😞آخه مگه با آب یا مایع ظرف شویی ضد عفونی میشه؟؟؟؟ اگه اینجوره چرا بیمارستانا از وسایل استریل و ضدعفونی شده استفاده میکنن واقعا وجدان کجا رفته😞😞آخه پول سوزنتو بگیر زن مومن سوزن تازه بخر خوب اه🤦‍♀️

خانوما خیلی مراقب باشید یه سوزن بخرید همراه خودتون ببرید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه!چيا ويروس ايدز صميمي بر خورد ميكنن😂😂

منو نگا مثلا انگار ارايشگرم اومدم تاپيكت انگار ن انگار ديروز گند زدم ب تاج ابروم😂😂😂

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

خود فرد باید سوزن رو از بستش در بیاره ...اینجوری یعنی چک کرده ک نو بوده

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
آفرین من نمیدونم چرا بعضیا اینجورین..تازه آرایشگاهشم شیکه خیلی بدم اومد

ب بهداشت اعتراض کنین بهش تذکر بدن

چون ممکنه یکی ایدز داشته باشه ب بقیه هم منتقل بده

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

بهش میگفتی بلند که همه مشتریاش بفهمن . باید هر جا میرین حواستون باشه همه چیز از سوزن و هرچیزی استریل و یکبار مصرف باشه من به همراه مادرم رفتیم که میکرونیدلینگ کنه به دکتر گفتم لطفا سوزن نیدلینگو نشونم بدین که تعویض میکنید 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
من جایی ک رفتم اصلا تتو خونریزی نداشت سوزنم عوض نکرد ی ضد عفونی بهش زد

خیلی اشتباه بزرگی کردی !!!

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭