2777
2789
عنوان

بدبخت شدم

712 بازدید | 27 پست

تروخدا کمکم کنین، من دوهفته هفته ای دوبار ماسک اب رازیانه و لیمو و زرده تخم مرغ ب مدت ۱۰ دقیقه میزدم به سرم، امروز ک ماسکو شستم از رو موهام متوجه شدم موهام کش میاد ، و شکنندع شده به شدت، تو ی سری سایتا نوشته واسه تقویت و رشد و شورع سر مناسبه ، و تو یه سریا نوشته برا درمان موی زائد ازش استفاده میشه ، دارم دق میکنم موهامو تا حالا حتی رنگم نزاشتم

بخند! همین الان

عرق رازیانه من میزنم به بدنم و صورتم

رشد و کم کرده و موهاهم کم کم دارن کم میشن😎

کرچک بزن واسه تقویت ریشه و محکم شدن مو عالیه

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رازیانه و زدی به سرت؟؟😒😒

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

رازیانه برای کم شدن مو خوبه مامان من یه مدت به ابروهاش روغن رازیانه زد ابروهاش کم رنگ شدن.اشکال نداره دیگه نزن با روغن بنفشه تقویت کن 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

کی دستورش رو داده بهت؟

💥اللهم صل علی محمد و آل محمد💖  خدایا بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم ،بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم،بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم ،بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم ،،،بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم،،،بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدا مرتکب می شوم مرا ببخش و گناهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم...💚💚💚خدایا میشه یه روز که بلند شدم ببینم مریضیم خوب خوب شده و همه ی این چند سال خواب بوده🥺خدایا میشه خونم نزدیک یه مسجد باشه و من با شنیدن صدای اذونش برم اونجا نماز جماعت بخونم 🤩خدایا کاش یه روز بیای پیشم بشینی و خوب به حرفام گوش کنی

رازیانه فقط برای موهای زائد نباید اصلا بزاری روی سر 

چطوری استفاده میشه واسه موی زائد

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
عرق رازیانه من میزنم به بدنم و صورتم رشد و کم کرده و موهاهم کم کم دارن کم میشن😎 کرچک بزن واسه ...

واقعا كم شده؟؟ چيجوري استفاده ميكني بعد از اصلاح؟

آهاي تويي كه داري اينو ميخوني، از خدا ميخوام يه اتفاق فوق العاده خوب برات بيفته...