سالاد الویه نذری درس کردم به مقدار زیاد قراره بزنیم تو نون ساندویچی ببریم سرمزار مادر شوهرم. فقط اینسری بامرغ درس کردم اصلا مزه نداره هرچی سس و نمک میزنم مزه دار نمیشه چیکارکنم؟😢ینی ابروم پیش خانواده شوهر بر باده. توش 4 کیلو سیب زمینی زدم. 1کیلو خیارشور یه سینه مرغ با دوتا رون .13 تا تخم مرغ. 4 تا هویچ. 200 گرم کالباس سس هم 1.300 زدم ابلیمو فلف سیاه هم زدم سس رو با اب مرغ درس کردم چی کم داره که مزه نداره نمیدونم لطفا کمکم کنین برا ظهره این غذا
وزن اولیه 79 وزن هدف 65 پیش به سوی لاغری و به امید مادرشدن💪❤
شما الان خیلی استرس داری به کسه دیگه ای بده تست کنه بهت بگه
این مطلب اصلا تبلیغ چیزی یا کسی نیست تنها داستانی کوتاه از زندگی منه .من 31 سال عمرمه تقریبا روز خوش ندیدم یعنی دیدم اما همیشه از خودم متنفر بودم بقیه رو خوب می دیدم خودم رو داغون می دیدم همیشه همه از من بالاتر بودن همیشه افسردگی کامل داشتم هزاران هزار کتاب هم خوندم اما تاثیر نداشت روان پزشک رفتم اونم چند بار کمکی نکرد باهاشون صحبت می کردم می فهمیدم من خوبم تا اونا همشون مشکل دارن و وانمود می کنن ندارن . زندگی من شده بود روز و شب یه بار خیلی سنگین از فشار و درد رو همراه خودم کشیدن تا با روش آلفا آشنا شدم اوایل خیلی خوب بود اما یه مدت زیاد که انجام دادم احساس کردم پرت شدم بیرون .چون طولانی بود بقیه ش در لینک موجود در صحفه خصوصی منه
5 تا خیلی زیاده ی حپه کافیه یا نهایتتتت 3تا ...میگم پختش بد مزه نمیشه؟ من خام میزنم
واسه همین گفتم پنج تا چون وقتی بپزه خیلی کوچولو میشه بعد سیب زمینیت خیلیه سیر برای طعمشه چون وقتی مرغ میریزی باید سیرم بریزی من تو نیم کیلو پنج تا سیر زدم اصلا بو نداشت چون وقتی پخت خیلی کوچولو شد طعم تیز سیرم میره فقط بوی سیر میده
مرغش کمه، تخم مرغ هم نباید هر ۱۳ تا رو با زردی میریختی ۵ تاش باید زردیشو در میاوردی، برا اینکه مزه مرغ بگیر باید مرغ رو با نمک زیاد میپختی و به سس اب مرغ نمیزدی، کالباس وسس اضافه کن
از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم
بس بچه ها من کلا 6 یا 7 دونه خیارشور میزنم با 10 تا ورق کالباس شاید فرجی بشه شوهرم صبح اول خورد گف عالیه بعد گف نمکش کمه بعد گف قیافش یه طوریه اخرم گف بزن تنگ نون ساندویچی بزار بره کی میفهمه فقط خودتو معرفی نکن😢
وزن اولیه 79 وزن هدف 65 پیش به سوی لاغری و به امید مادرشدن💪❤
من همیشه خیار شور که اضافه میکنم واقعا خوشمزه میشه الویه خیار شورتو زیاد کن خوب میشه بعدشممن از دستپخت خودم همیشه بدم میاد در صورتی که همه تعریف میکنن مهم اینکه بخاطرش زحمت کشیدی روحش شاد عزیزم
خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
عزیزم یک سس مهرام مخصوص سالاد اولویه بریز عالی میشه البته مرغ و خیارشورتم کمه ولی همون سس مخصوصو بریزی مزش درست میشه اگه دوس داشتی یک قوطی کنسرو سبزیجات که نخود فرنگی و هویج ریز شده داره ولی حواست باشه شیرین نباشه چون مدل شیرینشم هست بزنی به موادت درست میشه
نی نی ها یهو خودشونو موقع شیرخوردن یا بازیگوشی توی بغل،هول میدن به عقب، مواظب باشین مثلا پشت سرشون دیوار یا مبل نباشه.نی نی هم مثل ما تشنه میشه بهش آب بدین.انگشت مکیدن بچه علاوه بر نشانه ی گرسنگی نشانه ی تشنگی هم هست چون به کمک انگشت توی دهنشون آب تولید میکنن،پس آب بدین به نی نی، دندونی یه جنس نرم و یه جنس تقرییبا نرم بخرین و همیشه توی بشقاب پلاستیکی یا جایگاه خود دندونی، روی زمین بذارین تا بچه هروقت خواست راحت برداره.موقع دندون دراوردن غذا نمیخورن و نق نقو میشن.پس درکشون کنیم چون به اندازه کافی نی نی خودش درحال اذیت شدن هست.اینجورمواقع مایعات مثل شربت شیرین خونگی مثلا شربت البالو، به و ... بدین، برای از پوشک گرفتن عجله نکنین اصصصصلا حتی ممکنه چندین ماه توضیح بدین تا دلش بخواد و سن و درکش برسه تا واقعا اون کاری که شما میخواین رو انجام بده،مثلا سرپا نشینه اصلا و هیچ روش و وسیله هم قبول نکنه.اگه دیدی صبرت کم شده و بعد از ده بار تذکر و حرف و ۱۰۰بار آموزش، داد میزنی ،دوسه تا برنامه تفریح و رفت و امد بذار.اگه تغییری نکردی برو دکتر و قرص ضعیف بخور،تا کلا بدنت ریلکس بشه.بچه دو الی ۳ ماه قبل از ۳ سالگی،الکی گاز نمیگیره، دندون آسیاب درمیاره و میل به گاز گرفتن چیزی داره پس دندونیاشو که از داروخونه خریده بودی بشور استریل کن بذار تو لیوان بذار پایین ترین طبقه یخچال و بهش بگو این برای شماست که گاز بگیریش( وگرنه بچه بی تربیت و گازگیر نیست،ولی وقتی هی بگیم گگاااززز نگیر ،بی تربیت،،،،،،،اونم تو ذهنش درج میشه یه بچه ی بی تربیت گازگیره و باید به همین کار ادامه بده