2777
2789

سلام.من ۲۲ سالمه.یه دختر ۲۳ ماهه دارم و ناخاسته باردار شدم.الان ۱ ماهمه.

یعنی تا بچه بدتیا بیاد دخترم ۳۱ ماهش میشه.

تو یه خونه کوچیک از پدر شوهرم اینا زندگی میکنیم.

ک با وجود ۲ بچه باید خونشونو تحویل بدیم و بریم خونه اجاره کنیم چون خیلی کوچیک.

وضع مالیمونم خیلی عادیه.

بنظرتون بچه رو بزارم یا بندازم.

اگ شما بودین چکار میکردین

اگ سوالی داشتین بپرسین

من که میگم بچه دوم وقتی شد، دیگه شده، نگهدار.

باید قبلش ادم دقت کنه.

بعدشم تا بچه ها مدرسه رفتنی جای زیاد نمیخوان که. دوتا کوچولو کنار هم جا میشن. انشالله تا بزرگ شدنش دری باز میشه براتون. سلامت باشین همگی

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍

اینم بگم ک خودم دلم نمیاد بندازمش همچنین همسرم...

همه ش خودمونو قانع میکنیم ک میتوت

نیم بیاریمش و گناهدازه بندازیمش

اما خیلی میترسم ک نتونم بزرگشون کنم دست تنها

از خونه پدرم دورم

میترسم افسرده شم

اخه شوهرم خیلی اعصاب بچه داری نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ شد دیگ باید اول فگر میکردی اگ زندگیت خوبه شوهرت ادم خوبی نگهش دار ولی اگ من بودم مینداختمش چون ...

عزیزم اینجور نگو

بخاطر بچه ت زندگیتو بساز

سعی کن از زندگیت راصی باشی

بخاطر بچه تم ک شده و همچنین خودت

مرسی گلم. اما خونمون ۴۵ متره خیلی کوچیک

انشالله درست میشه. باور کن انداختن بچه روحبتو خراب میکنه، از نگهداری بچه اولت هم میفتی. توکل به خدا کن. 

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍
عزیزم اینجور نگو بخاطر بچه ت زندگیتو بساز سعی کن از زندگیت راصی باشی بخاطر بچه تم ک شده و همچنین ...

خداروشکر میکنم ولی وقتی شوهرت بگه نمیخامت فقط بخاطر این باهات میسازم‌بچه بزرگ شه جدابشیم بعو چیکار میکنی 

شاید امتحان الهی ست و پا قدم این بچه خوب باشه و زندگیتون از این رو به اون رو بشه من که اگه بچه دو ماهه هم داشته باشم هرگز سقط نمیکنم روزی هزاران نفر دلشون بچه میخواد و نمیتونن بچه دار بشن همین که خدا بهت نعمت داده شکرگذارش باش