2777
2789
عنوان

زخم شدن نوک پستان زن شیرده

717 بازدید | 12 پست

چهارماهه ب دخترم ازشیرخودم میدم. الن چند روزه نوک سینه هام قرمزشده انگار ک تاول زده. موقع شیردادنم رگهام برجسته میشه و نوک سینه هام ملتهب میشه. خیلیم درد دارم موقع شیردادن. آیا پماد بزنم یا لازمه دکتربرم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شما احتمالا موقع شیر دادن فقط نوک سینه رو تو دهن بچه میذاری کهاصلا فایده ای نداره و نه سینه شما تخلیه میشه نه بچه سیر میشه واسه همین محکم میک میزنه و زخم میشه . موقع شیر دادن کل هاله قهوه ای رو تو دهن بچه بذار ، وقتی سیر شد یهویی از سینه اتو از دهن بچه نکش بیرون ، انگشت کوچیک رو بذار گوشه دهنش وقتی انگشت رو میک زد سینه رو اروم بکش بیرون . حتما س و ت ی ن نخی ببند . 

بعد شیر دهی چند قطره شیر بذار بمونه . 

عزیزم شما احتمالا موقع شیر دادن فقط نوک سینه رو تو دهن بچه میذاری کهاصلا فایده ای نداره و نه سینه شم ...

سلام از کجا تشخیص بدیم سیر شده بچه

برای سلامتی و تعجیل در ظهور صاحبمون...

من 6 ماه به بچم شیر دادم . از همون ساعت اولیه شیردادنم سینم زخم شد و اذیت شدم. گریه میکردم از درد. خیلی از روز ها شیرم رو می دوشیدم. هیچ درمان قطعی هم نبود برا دردم . تو دوران بارداریم هم سینه هام همیشه می سوخت. انگار همیشه زخم بودن.