تازه ازدواج کردم شوهرم بچه نمیخواد.رفتم دکتر گفته تخمدان هام ب شدت بزرگ شدن فولیکولام فعلا جواب نميدن برا بارداری گفته خیلیییی تخمدانهام ضعیفن.چون من با20سال سن فقط یه بار پری شدم اونم با امپول پرژسترون فک میکردم ارثیه ولی...بهم گفته برا جلوگیری اصلا قرص نخورم ولی خب شوهرم با جلوگیری طبیعی مشکل دارع میترسه از احتمال بارداریش.الان بنظرتون با این شرایطی ک دارم برم سراغ درمان و باردار بشم یا فعلا زوده میترسم اقدام نکنم کلا تخمدانهام نابود بشمو نتونم..کسی بوده شرایطش مثل من باشه؟و باردار شده باشه؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم اقدام کن چون بمنم گفتن تنبلی وترکیدگی کیستم باعث ناباروریم میشه درسته دست خداست اما هرچقدر بدنت سلامت تر باشه بارداریت محکم تر و جنینت سالم تر خواهد بود
هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
سريع اقدام كن كسايى بودن كه سالم ولى هنوز در حسرت بچه هستن چه برسه به شما كه تخمدانات ضعيفه معلوم ني ...
من تو اخرین سونو 4 تا تخمک داشتم تو تخمدان سمت راست 2 تا چپ دکتر گفت عالی بارداری این ماه درصدش بالاست ماهم بخاطر میل شوهر همیشه یک شب درمیون اما خب نگرفت و نشد و ماه های بعدی هم نشد هعیییییی خدا
بحث کردن با آدمای احمق مثل کشتن مگس رو صورتته هرچقدرم محکم بکوبی اون فرار میکنه و این تویی که یه سیلی محکم خوردیو باز مجبوری وز وزشو تحمل کنی
این چند وقت همین کارو میکردم ولی 2،3بار بزور بم قرص اورژانسی داد. خیلی بده قرص اورژانسی'؟
بله عوارضش که خیلیه و بعد کم خونی میاره بعد هر بار نصرف بعد چند روز خونریزیه فک کن چند تا قرص جلوگیری بخوری پشت هم تو یه روز داغون میشی شوهرتو قانع کن با آرامش خودت آقایون راحت رام میشن
بحث کردن با آدمای احمق مثل کشتن مگس رو صورتته هرچقدرم محکم بکوبی اون فرار میکنه و این تویی که یه سیلی محکم خوردیو باز مجبوری وز وزشو تحمل کنی