2777
2789
عنوان

اقدام بارداری

109 بازدید | 17 پست

بچه ها یه سوال 

اگه بعداز ارضا شدن مرد اسپرم داخل واژن زن باشه تا چند دقیقه زن باید دراز بکشه بعد بره خودشو بشوره؟ 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستید😭❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره شب تا صبح بخوابی..ولی خب میگن اسپرم فقط چندثانیه طول میکشه خودشو بچسبونه

اگه اسپرم ضعیف باشه باز امکان بارداری هست؟

اگه اسپرم ضعیف باشه باز امکان بارداری هست؟

نمیدونم..همیشه امکانش هست.‌ان شاءالله ک ب صلاح باشه..من شوهرم اسپرمش زیاد ضعیف نبود و تنبلیم نداشتم وحامله نشدم..دخترعموم اسپرم شوهرش ضعیییییف وزود حامله شد

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم
نمیدونم..همیشه امکانش هست.‌ان شاءالله ک ب صلاح باشه..من شوهرم اسپرمش زیاد ضعیف نبود و تنبلیم نداشتم ...

ایشالله تو هم حامله میشی عزیزم به حق امام حسین ❤️

من از دکتر شنیدم که آب منی بیست دقیقه طول میکشه که رقیق بشه بتونه به سمت رحم حرکت کنه اگر پاهاتو بالا نگه داری ام راحت به تخمک میرسه انشاالله جفتمون این ماه مامانیم به اضافه همه منتظرا

من از دکتر شنیدم که آب منی بیست دقیقه تو میکشه که رقیق بشه بتونه به سمت رحم حرکت کنه اگر پاهاتو بالا ...

ایشاااااااااااالله چه دعای قشنگی❤️❤️

شاید رحم سردی داری

قبلن ک شوهرم اسپرمش خوب نبود مشکلی نداشتم..الان ک خوب شده تنبلی دارم😞😞😞😞نه نشونه های رحم سردو ندارم

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم