تو برنامه دستپخت ثبت نام کردم خیلی مشتاقم ک برم اما همسرم مخالفه چون میگ مسیرش دوره موقع رفت و امد اذیت میشی منم سرکارم بعدم اگ بری مدرکی ام بگیری من ک اجازه نمیدم بری آشپز بشی .بنظرتون برم ؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اجبار نمیکنن ولی با حرفاشون ادمو سرد و بی انگیزه میکنن.اشتباه منو نکن.برو دنبال آرزوهات .البته یه جورایی شوهرت و راضی کن با سیاست،زود عقب نشینی نکن نزار با حرفاش انگیزتو بگیره
خخخخ اصلا شوهرم ادمی ک فک میکنین نیس 😂😂😂خیلی مهربونه ولی واقعا نمیدونم باید چیکار کنم خودمم مسیرش ...
راجع به شوهرت فکر بدی نکردم اکثر مردا یک سری خصوصیات مشابه دارن.شوهر منم همینجوریه خیلی مهربون بود خیلیا !عاشق دو آتیشه اما دلش نمیخواست من پیشرفت کنم هیچوقتم مستقیم بهم نمیگفت همیشه همینجوری مثل شوهر تو میگفت سختت میشه اذیت میشی راه دوره و...الان فهمیدم نباید آرزوهامو به خاطر یکی دیگه هدر میدادم،اتفاق خاصی نیوفتاده ها اما بعد چند سال حس میکنی چه رویاهایی داشتی ولی از دست رفت.