2777
2789
عنوان

وای خدا الان فهمیدم گوشت خر خوردم😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 7678 بازدید | 96 پست
میخوام نباشه اون بستنی😣

عزیزم بهش فکر نکن،این سوسیس کالباسایه کوفتی که میخوریم معلوم نیست گوشت چه حیوونی هست ،همیشه به مامانم میگم معلوم نیست داریم  گوشت سگ میخوریم گربه میخوریم ...همینه دیگه کاریه که شده بهش فکر نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداییش به میمون نمیاد خوش مزه باشه

چرا من شنیدم گرونترین غذا تو دنیا مغز میمونه 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
😐چه تجربه ای داشته طرفی که اینو گفته همه چیزو امتحان کرده

ولی بی شوخی گوشت مار خیلی لذیذه 

حتی خامم خورده میشه 

مثل ماهی 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
اوق😷😷😷

ننننجوون اونطوری نکن دیگه 

تازه خام میخورن 

داغ داغ همینطور که از کله میارن بیرون 

مثل کارامل قاشق میزنن توش میخورن  

😂انسان همه چیز خواره به سوسک رحم نمیکنن چه برسه مارش

من تو اینترنت دیدم میخورن مار 

تو ایرانم هستا 

مارو از گدن میشکنن 

میکشن پوستش درمیاد 

گوشتش خیلی سفیده 

میخورن 

نزدیکه دم رو نیخورن 

از گردن میشکنن 

من تو اینترنت دیدم میخورن مار  تو ایرانم هستا  مارو از گدن میشکنن  میکشن پوستش درم ...

درسته تو ایرانم هستن کسائی که هر گوشتی دم دستشون بیاد میخورن ذائقه اشون همینه نمیشه بهشون ایراد گرفت