چند روز پیش رفته بودیم شهر مادربزرگم اونجا یه کبابی معروف بود ما هم رفتیم خوردیم😷😷😷لامصب خیلیم خوشمزه بود حالا فهمیدیم نامرد گوشت خر میداده دست مشتری و کلا تخته اش کردن😢😢😢😢دو سه روزه لب به گوشت نزدم چکار کنم یادم بره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
يه رستوران معروف تو شهرماهست ما چندباري رفتيم...از قضا من كوبيده دوست ندارم اما شوهرم هربار ميخورد و من جوجه ميخوردم..چندوقتيه درشو بستن بخاطر گوشت خر كه توش پيدا كردن🤢🤢🤢🤢
قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم
برو خداروشکر کن گوشت سگ نخوردی یک قصابی تو مشهد پلمپ شد گوشت سگ میداده به جای گوسفند به مردم
نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است.نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد. (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
خوب خر باشه مگه گوساله چی میخوره که خر نمیخوره شهر ما به لچه هاشون شیر خر میدن که باهوش بشن مادر بزرگم نوزادی مادرش میمیره خاله ش،مجبوری بهش شیر خر میده خدا بیامرز 105سال عمر کرد جز ابلع که چشمش کور کرده بود هیچ مشکلی نداشت تازه مغزش عین کامپیوتر کار میکرد