2777
2789
عنوان

بچه ها سوسک زده تو ماشین لباسشوییم

3292 بازدید | 14 پست

مدتها بود که سوسک داشتیم و کل آشپزخونه و حمام دسشویی رو سم میزدیم اما هیچی نمیشد چند وقت پیش همه جا رو گشتیم که ببینیم کجاها بیشتره تو ماشین لباسشویی قسمت جا پودر دو تا پیدا کردم فرداش دوباره یکی پیدا شد روز بعد هم دوباره سه تا سوسک توش بود فهمیدم اونجا لونه کردن حالا تو ماشین لباسشویی قسمت بالاش که به مخزن لباسا راه نداره میشه سم زد؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه پیشنهاد😓نمیدونم خوب باشه یا نه...

سرکه سفید بگیر اندازه یه شیشه نوشابه بریز تو لباسشویی،از قسمت جا پودریش😁ازونجا بریز بره پایین.

هم اگه لباسشوییت بو بده بوشو از بین میبره،هم شاید سوسکارو خفه کنه😃

شپشو که خفه میکنه😐

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔

خونه ما ساس زده دیگه گریه میکنیم از دستشون

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙

بهترین حشره کش ملایم موجود در بازار

حشره کش کامن هست قشنگ تمام اشپزخونه گوشه های دیوار پشت وسایلتون حتی چوبی بزنید... تا صبح همه شون جان به جان آفرین تسلیم میکنن، تا یک ماه هم اثرش نمیره

وای بهت بگم این بلا سر ما هم اومد، هی سوسک می‌اومد سم میریختیم تموم نمیشدن، تا دیدم دور لباسشویین، شوهرم لباسشویی رو کامل باز کرد و صحنه فجیع یه عالمه تخم و سوسک کوچیک و بزرگ🤢🤮

کامل سم اسپری کردیم و همه رو کشتیم، دیگه بعد ش خیلی کم سوسک میبینم کلا رفتن خوشبختانه. 

باید حتما لباسشویی رو باز کنین،