2777
2789
بچه ها من ۷ ماه عقد کردم رابطه کامل نداشتیم ولی همونشم دیگه نمی خوام الان سه باره با همسرم رابطه داش ...

چرا عزیزم اون بنده خداحتما یاد نداره

باید کتاب بخونه

خودت باید بهش بگی چکارکنه

آخ گفتییییییییی😢😢

دعا کنین ک این ماه بخیر بگذره

تا پریود بشم هرروز دارم گریه مکنم

دیوونه دارم میشم

اکه باردار باشم ن میشه عروسی گرفت ن میشه سقط کرد😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه نشدم عزیزم

بابام مسافرت نمیزاره باهاش برم بعدش الان که جهاز میچینم کلی حرف و طعنه زدن دیروزم که رفتیم خرید همسرم همه چیش گرون شد هرچی برای من خرید همه چیم ارزون شد دارم دیوونه میشم دلم به حال خانوادم میسوزه

بابام مسافرت نمیزاره باهاش برم بعدش الان که جهاز میچینم کلی حرف و طعنه زدن دیروزم که رفتیم خرید همسر ...

نری بهتر عزیزم

زیاد نزدیک بشین شوهر رابطه کامل میخواد

رابظه کامل بشع دیگه مث من هرماه کارت میشه گریه ک نکنه بارداری

حالا خوبه ک داری عروسی میگیری

اشکال نداره ،خب توهم زیاد برمیداشتی

بدترین دردش استرس بارداری😢😢من این ترس همه خوشیامو زهرمیکنه

قرص حتما بخور

نزار حامله بشی تاسقط کنی😔

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
قرص چی؟ دکتر گفت قرصا اورژانسی خوب نیست و جلوگیری نمیکنه ۲سال و۶ماه کذشته ولی هرماه استرس 

قرص ال دی بخور۹۹درصد جلوگیری میکنه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍