2777
2789

من الان هفته ۶ هستم ، با توجه به ۲ تا سقطی که قبلا داشتم نمیخوام به هیچکس بگم فعلا فقط خودمو شوهرم میدونیم ...

حالا فردا مامانم اسباب کشی داره تنها نیست ولی یه جوریم اگ نرم پیشش از اون طرفم مادر شوهرم زنگ زد گفت جمعه ما میایم خونتون شوهرمم گفت هستیم بیاین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانتم نمیدونه بارداری؟؟عزیزم انشاالله این سریع بچت سالمه خیالت راحت توکلت بخدا فقط

از خدا میخام هرکی که داره امضای منو میخونه  انشاالله هرحاجاتی داره برآورده شه ..واسه برآورده شدن حاجات منم یه صلوات بفرستین. ممنون   🙏خدایا اول کار شوهرمو درست کن بعدش بهمون ی خونه نقلی بده  بعدشم بچه های سالمو صالح بهمون بده..قول میدم بنده خوبی برات باشم😢واسم دعا کنید بچه ها
به کی بگم ؟ گفتنشم یه اعصاب خوردیه روزی دو بار میخوان زنگ بزنن بد تر استرس وارد کنن به من 

خودتو از امشب بزن مریضی،بگو خوردم زمین دستم درد میکنه،دستتم ببند تا شک نکنن

اسباب کشی رو که اصلا نرو  به شوهرت بگو یه کمی موقعیتت رو درک کنه و غذا رو از بیرون بگیر زیاد ف ...

اره فکر غذا نیستم نهایتش یه برنج بزارم ولی بالاخره مهمون کار داره نمیشه بشینم که 

خب برو خونه مامانت کارای نشستنی و سبک بکن مثلا بگو پریودی کمرت درد میکنه مهمونی هم از شوهرت بخواه ...

اره باید همین کارو کنم ، به مامانم میگم پر شدم اونم حساسه میدونم نمیزاره زیاد کار کنم 

به مامانت بگو مرسضم اسهالی استفراغی جور کن براش بگو شب تا صبح نخوابیدم 

مادر که دلخورنمیشه ازت

اون مهمونی رم غذا از بیرون بگیر زیادم فشار نیار بگو شوهرت کارات بکنه

هرچند نظر خودم اینه مه با این کارا که بچه نمیفته حالا چون سابقه داری مواظب باش

اره فکر غذا نیستم نهایتش یه برنج بزارم ولی بالاخره مهمون کار داره نمیشه بشینم که 

اگه بهشون بر نمیخوره زنگ بزن بگو جایی دعوت شدیم یا اینکه دیگه بگو بهشون استراحت مطلقم توکل به خدا انشالله که این دفعه سالم میمونه ولی فقط به مادرت و مادر شوهرت بگو و بگو تورو خدا به هیچ کس نگین 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

مادر خود ادم یه چیز دیگست الان بگم کمرم درد میکنه دیگه نمیزاره کار کنم ولی جلو اونا بمیرمم خودشونو میزنن به اون راه حرصم گرفته از شوهرم باید درک کنه ، نزدیک بود دعوامون بشه . جمعش کردم